Δευτέρα 11 Φεβρουαρίου 2019

Καλημέρα στην ΜΑΚΡΥΚΑΠΑ

Έχουμε ξαναγράψει πως ο καθένας κάνει τις επιλογές του και αυτό είναι το σωστό.
Στην ΜΑΚΡΥΚΑΠΑ στο πρωτάθλημα 2017 - 2018 τα πήγανε πολύ καλά και φυσικά δικαιολογημένα έβαλαν στόχο να πάνε καλύτερα στο πρωτάθλημα 2018 - 2019.
Η ομάδα κράτησε τους ποδοσφαιριστές που είχε και ενισχύθηκε σημαντικά. Δεν ήρθαν όμως τα πράγματα όπως τα περίμεναν και η ομάδα έφτασε να έχει ....
μόλις 4 νίκες σε 16 αγώνες, να έχει 5 ισοπαλίες και 7 ήττες εντός κι εκτός έδρας!!!
Προπονητής στην ομάδα ο κ. Νίκος Κιαπέκος ο οποίος δεν ξέχασε φυσικά αυτά που ξέρει, αλλά δεν του βγήκε αυτό που σχεδίαζε.
Το γιατί δεν του βγήκε το γνωρίζει ο ίδιος και προφανώς θα το συζητήσει με τους φίλους του, με τους ποδοσφαιριστές και την διοίκηση, ώστε να βρεθεί λύση, για να μην βρεθεί η ομάδα να έχει πρόβλημα.
Εμείς πιστεύουμε στις δυνατότητες της ομάδας και του κυρίου Κιαπέκου και απλά χτυπήσαμε νωρίς το καμπανάκι, αφού βλέπαμε που πήγαινε η ομάδα. Μας παρεξήγησαν, γιατί απλά εμείς δεν ανήκουμε στους χαϊδεύοντες αυτιά. Οι επόμενες 7 αγωνιστικές θα δώσουν την ευκαιρία στην ΜΑΚΡΥΚΑΠΑ να πετάξει από πάνω της το άγχος και στον κ. Νίκο Κιαπέκο, να κάνει τις κινήσεις που πρέπει για να οδηγήσει την ομάδα στην πρώτη 5άδα του βαθμολογικού πίνακα και όχι στην τελευταία.