Τετάρτη 13 Φεβρουαρίου 2019

Η κυρία Βάκα

Η κυρία Βάκα είναι γνωστή επειδή δεν είναι χθεσινή στην ενασχόλησή της με τα κοινά. Δεν είναι υποψήφια δήμαρχος από καραμπόλες ή κάτι άλλο. Έχει χρόνια στην τοπική αυτοδιοίκηση και όλοι γνωρίζουν πως ήταν επιλογή του Κυριάκου Μητσοτάκη να είναι υποψήφια βουλευτής στις εκλογές.
Αυτό άλλαξε, γιατί ήταν απαίτηση των μελών της Δημοτικής Παράταξης στην οποία η ίδια ήταν πρώτη σε σταυρούς προτίμησης, με επικεφαλής τον πρώην δήμαρχο κύριο Θανάση Ζεμπίλη.
Η κυρία Βάκα σεβόμενη την απόφαση των μελών της....
παράταξης, είπε πως θα αποδεχθεί την πρόταση και θα μείνει μαζί τους στον αγώνα για τον Δήμο Χαλκιδέων, αφού πρώτα πάρει το οκ από τον Κυριάκο Μητσοτάκη. Αυτό και έγινε.
Ο πρόεδρος της ΝΔ όχι μόνο της είπε οκ, αλλά της είπε πως πρέπει να ακολουθήσει τον δρόμο προς το δημαρχείο γιατί πιστεύει ο ίδιος πως μπορεί να προσφέρει και της είπε πως τα μέλη της Δημοτικής παράταξης δεν την επέλεξαν τυχαία.
Δεν πρέπει να ξεχνάει κανείς πως την στήριξη της ΝΔ ζήτησαν πολλοί και ανάμεσά τους και ο κ. Καθαροσπόρης και ο κ. Μπάκας.
Φίλες και φίλοι αναγνώστες, κανείς δεν έχει να πει και να γράψει κάτι εναντίον της κυρίας Έλενας Βάκα και των συνεργατών της.
Αυτός είναι και ο λόγος που οι προσπάθειες που κάνουν τα παπαγαλάκια τα οποία δεν είχαν και δεν έχουν σχέση με την ΝΔ, να πείσουν τους δημότες πως η ΝΔ δεν στηρίζει την Βάκα, αλλά άλλους.
Άδικα χάνουν τον καιρό τους και άδικα προσπαθούν να πείσουν πως ο βουλευτής στηρίζει τον Καθαροσπόρη, ένας άλλος στηρίζει τον Παγώνη. Οι δημότες στηρίζουν Βάκα, αλλά και τους συνεργάτες της, οι οποίοι θα σαρώσουν σε σταυρούς, γιατί οι δημότες τους ξέρουν και τους έχουν απόλυτη εμπιστοσύνη.
Η κυρία Βάκα δεν θα μπει στο παιχνίδι των χτυπημάτων κάτω από την ζώνη. Καθημερινά συζητά με δημότες και στα δικά τους ερωτήματα απαντάει.
Αυτοί οι δημότες θα απαντήσουν στα παπαγαλάκια την μέρα των εκλογών.