Σάββατο 16 Φεβρουαρίου 2019

Έτσι είναι, αν έτσι το θέλετε

Εμείς απαντάμε σε όλους και για όλα, αλλά δεν επιτρέπουμε και σε κανέναν να βγαίνει υποστηρικτής των μελών του ΔΣ της ΕΠΣ ΕΥΒΟΙΑΣ  κανένας ο οποίος δήλωνε ανεξάρτητος, ουδέτερος και κρυφοσπιούνος.
Εμείς δεν μασάμε τα λόγια μας και δεν φοβόμαστε τίποτα και κανέναν. 
Μπορεί να μην μας γουστάρουν οι διοικούντες την ΕΠΣ ΕΥΒΟΙΑΣ, αλλά ξέρουν πως εμείς είμαστε φανερές πουτάνες και όχι κρυφές.
Εμείς λέμε τα πράγματα με το όνομά τους και δεν τους συκοφαντούμε από το πρωί μέχρι το βράδυ κι όταν βλέπουμε πως δεν μπορούμε να τους κερδίσουμε, πάμε και τους .....
στηρίζουμε, πάμε και τους ψηφίζουμε και παίρνουν το 100% των ψήφων.
Εμείς δεν παίζουμε κρυφτούλι με κανέναν και γι΄ αυτό έχουμε δικαίωμα να ασκούμε κριτική και να έχουμε απαιτήσεις από αυτούς τους ανθρώπους.
Μας έχουν γραμμένους λέτε εσείς. Καλά κάνουν λέμε εμείς 
Εμείς δεν τους στηρίξαμε για να μας κάνουν χάρες.
Τους στηρίξαμε γιατί ο Γιάννης Παπακωνσταντίνου χτυπήθηκε άδικα.
Τους στηρίξαμε γιατί ο Γιώργος ο Πίσχινας δεν μας είπε ποτέ ψέματα.
Τους στηρίξαμε, γιατί ο Ρέτσας, ο Αλαφάκης, ο Παπαδάκης, ο Δαφνής και οι άλλοι κύριοι μας σεβάστηκαν και δεν έπαιξαν παιχνίδια μαζί μας.
Διαφωνούμε σε πολλά, αλλά αυτοί αποφασίζουν.
Δημόσια θα γράφουμε την άποψή μας και θ΄ ασκούμε κριτική.
Αυτοί θ΄ αποφασίζουν.
Διαφωνούμε με αυτούς οι οποίοι με την άδεια της ΕΠΣ ΕΥΒΟΙΑΣ έχουν γίνει φερέφωνα ξεπεσμένων παραγόντων και προσβάλουν προπονητές και άλλους παράγοντες.
Εμείς ντούπου - ντούπου δεν θα γίνουμε ποτέ.
Εμείς δεν θα πάρουμε ένα μικρόφωνο για να επιτεθούμε στην ΕΠΣΕ επειδή δεν θα μας κάνει τα χατίρια.
Αρκετά όμως μ΄ αυτά τα παιχνιδάκια.
Αυτή η διοίκηση της ΕΠΣ ΕΥΒΟΙΑΣ πήρε το 100% των ψήφων!!!! Ούτε σε ολοκληρωτικά καθεστώτα δεν συμβαίνουν αυτά. Ψήφισαν ΟΛΟΙ δαγκωτό, ενώ τα προηγούμενα χρόνια κάποιοι έβριζαν και συκοφαντούσαν.
Ψήφισαν όμως!!!! Γιατί;
Οι ραδιοφωνατζήδες που ήταν να πάρουν θέση εναντίον της διοίκησης; Τι λένε τώρα; Τώρα έχει τελειώσει το πάρτι. Τώρα είναι όλα για να δείξουμε πως κάτι έχουμε να πούμε.
Κύριοι, το αστείο θα τελειώσει εδώ.
Καθαρές κουβέντες με τους παράγοντες, καθαρές κουβέντες με τους προπονητές, καθαρές κουβέντες με τους ανθρώπους της ενημέρωσης.
Εμείς λέμε πως όλοι έχουν δίκιο, αλλά να γίνει δημόσιος διάλογος με ανοιχτά χαρτιά κι εκεί θα δούμε ποιος θα μιλήσει και τι θα πει.