Δευτέρα 11 Φεβρουαρίου 2019

Δημοτικές Εκλογές

Θα κριθούμε όλοι στο τέλος και γι΄ αυτό να προσέχουμε τι γράφουμε και τι λέμε.
Περισσότερο όμως θα πρέπει να προσέχουν οι υποψήφιοι δήμαρχοι και δημοτικοί σύμβουλοι οι οποίοι πιστεύουν πως είναι οι νικητές!!! Πως θα γίνει αυτό;
Είναι δυνατόν να κερδίσουν όλοι; Έχουν την εντύπωση πως ψηφίζουν οι φίλοι του fb;
Οι δημότες ψηφίζουν κυρίες και κύριοι και οι οποίοι μπορεί να σας χτυπούν την πλάτη, αλλά όταν πάνε στην κάλπη, ένα ψηφοδέλτιο θα....
ρίξουν και όχι περισσότερα.
Για τον Δήμο Χαλκιδέων γράψαμε πως ΚΑΘΑΡΟΣΠΟΡΗΣ και ΠΑΓΩΝΗΣ θα δώσουν μάχη για το ποιος θα μπει στην Β΄ Κυριακή, για ν΄ αντιμετωπίσει την ΒΑΚΑ. Κάποιοι λένε πως ο Καθαροσπόρης είναι μπροστά και κάποιοι άλλοι πως ο Παγώνης θα είναι στην Β΄ Κυριακή. Εμείς περιμένουμε. Περιμένουμε την ώρα και την στιγμή που ο κ. Καθαροσπόρης θα κάνει την δική του αντεπίθεση και θα την κάνει όταν τελειώσει η προσπάθεια εντυπωσιασμού από την πλευρά Παγώνη.
Για τον Δήμο Διρφύων Μεσσαπίων τα έχουμε γράψει όλα. Επιμένουμε πως σ΄ αυτόν τον Δήμο, θα έχουμε αλλαγή σκηνικού σε ότι έχει να κάνει με τις υποψηφιότητες.
Στο Δήμο της Ερέτριας έχουμε "πόλεμο", αφού η δήμαρχος κυρία Αλημπατέ ανακοινώνει καθημερινά υποψηφίους, αλλά δέχεται πυρά από πολλούς.
Στο Δήμο Κύμης Αλιβερίου ο Μπουραντάς λέει πως θα κερδίσει τις εκλογές και πως δεν φοβάται τον Θωμά, αλλά από την αρχή προσπάθησε να τον βγάλει εκτός μάχης, με παραπομπές στην δικαιοσύνη. 
Κυρίες και κύριοι, έχουμε πολύ δρόμο ακόμη. Υπομονή και ψυχραιμία.