Τρίτη 12 Φεβρουαρίου 2019

Καλημέρα

Φίλες και φίλοι αναγνώστες καλή σας μέρα και να έχετε την υγεία σας. Το γράφουμε αυτό γιατί καθημερινά ακούμε και κάτι άσχημο για την υγεία γνωστών και συγγενών.

- Γράψαμε κάτι για τον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ και για τους ανθρώπους της ενημέρωσης και κάνουν μούτρα κάποιοι!!! Γιατί αλήθεια; Κύριοι το ξαναγράφουμε. Έχουμε όλοι ευθύνες και κυρίως αυτοί οι οποίοι....
στήριξαν διοικήσεις οι οποίες απαξίωσαν την ομάδα. Τώρα δεν υπάρχει αύριο. Τώρα πρέπει να πάρει όλους τους εντός έδρας αγώνες για να παραμείνει στην κατηγορία. Τώρα ο κόσμος θα σπρώξει την ομάδα όσο περισσότερο μπορεί και με την λήξη του πρωταθλήματος, "θα σπρώξει" κι αυτούς που πρέπει.

- Γράψαμε χθες για τα "ραδιοφωνικά" και είχαμε αντίδραση από την ομάδα του 96,5 αφού μας είπανε πως τους αδικούμε, γιατί ήθελαν να συνεχίσουν τις πρωϊνές εκπομπές, αλλά δεν συμφώνησαν με την αλλαγή της ώρας αφού ο σταθμός τους ητούσε να μεταφέρουν την εκπομπή στο μεσημέρι!!!
Η ουσία δεν αλλάζει. Εκπομπή δεν υπάρχει. Αν ο 96,5 εκτιμούσε και σεβόταν την ιστορικότητα της πρωϊνής αθλητικής εκπομπής δεν θα ητούσε αλλαγή ώρας. Δεν το εκτίμησε και αυτό το δικαίωμα τους το δώσατε κι εσείς. Θέλει συζήτηση το θέμα και όποτε θέλετε μπορούμε να την κάνουμε.

- Τα έχει πάρει στο κρανίο ο πρόεδρος του ΜΙΑΟΥΛΗ ΦΥΛΛΩΝ και υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον κύριο Καθαροσπόρη κύριος Βασίλης Βούλγαρης επειδή γράφουμε πως θα δώσει μάχη ο Καθαοσπόρης με τον Παγώνη για το ποιος θα περάσει στην Β΄ Κυριακή και ετοιμάζει απάντηση!!!! Αγαπητέ πρόεδρε, δώσε πόνο, που λέει και η κυρία Τασία από το βήμα της Βουλής. Εσείς που είσθε και του ποδοσφαίρου πρέπει να κάνετε κι ένα σχόλιο για τις μεταγραφές που κάνει ο κύριος Παγώνης.

- Κάποιοι ανέβηκαν σε καλάμι και θέλουμε να τους δούμε τι θα κάνουν τώρα που θα πέσουν από αυτό. Εμείς είμαστε εδώ και θα είμαστε και στην συνέχεια.