Παρασκευή 15 Φεβρουαρίου 2019

Καλημέρα

Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή μέρα να έχετε και να προσέχετε την υγεία σας.
- 15 Φεβρουαρίου σήμερα και όπως όλες και όλοι καταλαβαίνουμε, υπάρχουν 100 μέρες και 100 νύχτες για να πάμε στις κάλπες για τις εκλογές στην Αυτοδιοίκηση. Κάποιοι τρέχουν νύχτα, κάποιοι με το φως του ήλιου και υπάρχουν κι αυτοί οι οποίοι τρέχουν μέρα νύχτα, αφού έτσι κι αλλιώς δεν τους πιάνει ο ύπνος.

- Εμείς δεν ψάχνουμε ούτε για δόξα, ούτε για να μας ....
πούνε μπράβο. Ψάχνουμε τρόπους για να βοηθήσουμε κάποιους ανθρώπους στους οποίους πιστεύουμε  και θα το κάνουμε. Τα υπόλοιπα τ΄ αφήνουμε σ΄ αυτούς που δεν μπορούν να μας αντιμετωπίσουν και γι΄ αυτό μας βρίζουν αλλά εμάς δεν μας ενοχλεί καθόλου. Δεν έχουν επιχειρήματα και προσπαθούν να ξεγελάσουν τους δημότες. Δεν έχουν ούτε όραμα, ούτε πρόγραμμα και έτσι απλά καταντούν στο να βάζουν κάποιους ηλίθιους ώστε να συκοφαντούν όσους δεν λένε ΜΑΛΙΣΤΑ ΚΥΡΙΕ.

- Δεν τον πάμε με τίποτα τον Γιανακόπουλο υιό, αλλά σιγά μην ασχοληθούμε και μαζί του. Όχι όμως να μιλάνε οι ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ για χυδαιότητες. Μπορούν πρώτα να διορθώσουν τα δικά τους; Αν ο καθένας διορθώσει τα δικά του, τότε όλα θα είναι καλύτερα. 

- Δεν μας ενδιαφέρει καθόλου το τι κάνει η ΕΠΣΕ και η πειθαρχική επιτροπή. Εμείς θα γράφουμε την άποψή μας και αυτοί ας δίνουν την δική τους ερμηνεία στους νόμους. Η πειθαρχική ας βλέπει αυτά που θέλει. Είναι κουφό να ομολογεί κάποιος πως με την συμπεριφορά του, πρόσβαλε τους πάντες και να σου λένε πως δεν υπάρχουν στοιχεία!!!!!  

- Δεν ξέρουμε τι θα κάνει η ομάδα της ΚΑΣΤΕΛΛΑΣ αλλά δηλώνουμε πως αν συνεχίσει με Ακριτίδη και επιστρέψει στα διοικητικά ο Κυριάκος Καλυβίτης εμείς θα στηρίξουμε ενεργά την ομάδα, γιατί μας αρέσουν οι άνθρωποι που έχουν λόγο και δεν προσπαθούν να γίνουν παράγοντες, αφού είναι. Θα πάμε μια μέρα να συναντηθούμε με τον πρόεδρο τον κύριο Γραμματικόγιαννη και θα τα συζητήσουμε όλα.

- Η κυρία Βάκα στηρίζει τα πάντα στην προσωπική επικοινωνία με τους δημότες και προσπαθεί ώστε να κάνουν το ίδιο και οι υποψήφιοι συνεργάτες της. Συμφωνούμε με την πολιτική της και φυσικά δεν συμφωνούμε με αυτούς που πιστεύουν στα φρου - φρου και αρώματα κάποιων.