Τρίτη 12 Φεβρουαρίου 2019

Δεν αλλάζουμε

Τα πόδια τους κάτω να χτυπάνε κάποιοι δεν θα βρούνε δικιά μας κωλοτούμπα, στο θέμα των Περιφερειακών και Δημοτικών Εκλογών και φυσικά στις Εθνικές Εκλογές.
Με τον Φάνη ήμασταν και Φάνη θα ψηφίσουμε γιατί το αξίζει.
Με την παράταξη Ζεμπίλη ήμασταν και η συνέχειά της είναι η κυρία Βάκα και αυτή θα ψηφίσουμε, αφού και ο κύριος Καθαροσπόρης κατάλαβε πως ο Παγώνης δεν μπορεί και γι΄ αυτό έφυγε.
Απέναντι από τον ΣΥΡΙΖΑ θα ήμαστε παντού, οπότε απέναντι ....
από Ψαθά, Αναγνωστάκη και όποιον άλλον έχει την στήριξη ΣΥΡΙΖΑ.
Στο Δήμο Κύμης Αλιβερίου γιατί να κάνουμε κωλοτούμπες; Για την ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑ της οποίας τώρα φταίει ο Μπουραντάς και όλοι οι άλλοι είναι καλοί; Δεν αλλάζουμε φίλες και φίλοι. Ο Δημήτρης Θωμάς δέχθηκε πολύ λάσπη στο πρόσωπό του και πιστεύουμε πως ο κόσμος θα τον δικαιώσει με την ψήφο του. Δεν θα μπούμε στην διαδικασία που μπαίνουν άλλοι από τον χώρο της ενημέρωσης. Ο καθένας ας παίξει με τα δικά του χαρτιά, αφού τα δικά του συμφέροντα εξυπηρετεί. Εμείς δεν έχουμε κανένα συμφέρον από κανέναν και ούτε από τον κύριο Θωμά. Έχουμε μια εκτίμηση στο πρόσωπό του και ξέρουμε πως αν εκλεγεί δήμαρχος θα διοικεί αυτός τον δήμο και όχι άλλοι αντ΄ αυτού.
Στο Δήμο ΙΣΤΙΑΙΑΣ δεν σας κάνουμε πλάκα, αλλά θα στηρίξουμε όσο μπορούμε υποψήφιο που θα στηρίξει ο πρώην πρόεδρος της ΕΝΩΣΗΣ ΙΣΤΙΑΙΑΣ κύριος Γιάννης Αναγνώστου γιατί έτσι γουστάρουμε και θα στηρίξουμε και την κόρη του η οποία θα είναι υποψήφια με τον Φάνη Σπανό.
Πρόεδρε καλησπέρα.