Τετάρτη 13 Φεβρουαρίου 2019

Κατόπιν εορτής!!!!

Δεν είναι κακό να μετανιώνει κανείς για κάποια κακή ενέργειά του. Κακό είναι να ζητάει συγνώμη μόνο και μόνο για να μην τιμωρηθεί για την πράξη του. Αναφερόμαστε στην χειρονομία του ποδοσφαιριστή προς τον πάγκο της φιλοξενούμενης ομάδας. Θα θέλαμε να ενημερώσουμε τον συντάκτη της ανακοίνωσης πως κανείς νέος σήμερα δεν χρησιμοποιεί αυτό το συντακτικό, για να γράψει μια συγνώμη από καρδιάς. Δεν αισθάνθηκε την ανάγκη να....
ζητήσει συγνώμη ο ποδοσφαιριστής, γιατί αν το αισθανόταν θα το είχε κάνει μετά τον αγώνα ή έστω την επομένη, αλλά πάντως όχι την 3η μέρα και αφού το θέμα είδε το φως της δημοσιότητας.
Ο ποδοσφαιριστής, αλλά κυρίως ο συντάκτης της ανακοίνωσης, θα έπρεπε να γνωρίζει πως μετά από τέτοια πράξη, δεν ζητάς κατανόηση ή επιείκεια, αλλά την τιμωρία σου, ώστε να πέσεις στα μαλακά.
Αλήθεια που στάλθηκε αυτή η ανακοίνωση συγνώμης;
Στάλθηκε στην ομάδα προς την οποία έγινε η προσβλητική και ανήθικη χειρονομία;
Στάλθηκε στην ΕΠΣ ΕΥΒΟΙΑΣ ώστε να γνωστοποιηθεί παντού;
Στάλθηκε στο blog το οποίο έφερε στην δημοσιότητα το θέμα;
Εμείς το διαβάσαμε στο ΔΥΝΑΤΑ & ΑΘΛΗΤΙΚΑ και πουθενά αλλού.
Η ερώτησή μας είναι προς την ΕΠΣ Εύβοιας και την Πειθαρχική Επιτροπή. Αν εμείς κάνουμε μια τέτοια χειρονομία προς τον πρόεδρο της ΕΠΣ ΕΥΒΟΙΑΣ ή τον πρόεδρο της Πειθαρχικής και μετά από δύο μέρες ζητήσουμε συγνώμη, θα είναι όλα οκ;
Κύριοι, όπως στρώσετε θα κοιμηθείτε.
Αποδείξτε ΟΛΟΙ πως δεν υπάρχουν παιδιά και αποπαίδια και πως η ΕΠΣΕ δεν βλέπει με διαφορετικό μάτι κανέναν.
Σε διαφορετική περίπτωση, η χειρονομία αυτή θα είναι στην ημερήσια διάταξη και σήμα κατατεθέν και δεν θα μπορείτε να τιμωρήσετε κανέναν.


H δήλωση του ποδοσφαιριστή, από το ΔΥΝΑΤΑ & ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΤΡΙΤΗ 12/02/2019
«Αγαπητοί διαιτητές, συμμετέχοντες της ομάδας, της ΕΠΣ ΕΥΒΟΙΑΣ και όλοι οι παρευρισκομένοι. Θα ήθελα να ζητήσω ταπεινά ενα μεγάλο συγγνώμη για το δυσάρεστο γεγονός που συνέβη εν ώρα του αγώνα ανάμεσα στον ΠΣ Κεραυνό Χαλκίδας – ΑΟ Μιαούλης Φύλλων. Απολογούμαι για την ανήθικη και μη ευπρεπής συμπεριφορά μου απέναντι στους συναθλητές και στην φιλοξενούμενη ομάδα για την άκομψη χειρονομία που έκανα πάνω στην ένταση του αγώνα. Σαν φίλοι του ποδοσφαίρου και σαν παίκτες ζητάω την κατανόηση σας και θα ήθελα πραγματικά να μην με κρίνεται απο μια πράξη της στιγμής που έγινε πάνω στην ροή του παιχνιδιού που ήταν και το κρίσιμο λεπτό για την πρόκληση της βαθμολογίας. Θεωρώ πως θα μπορούσε να ειχε συμβεί στον καθένα και γιαυτό το λόγο ζητώ να είστε λίαν επιεικείς απεναντίας μου. Τέλος οφείλω να ξανα ζητήσω ένα μεγάλο συγνώμη απ όλους σας και να κατανοήσετε την άτυχη και άκομψη στάση μου. 
Με εκτίμηση Μακάριος Βαρτζής!!!»

 * Τα συμπεράσματα δικά σας