Πέμπτη 14 Φεβρουαρίου 2019

Η ομάδα της Καστέλλας απαντάει στην ανακοίνωση του Θεοδοσίου:«Όταν ένα πλοίο κινδυνεύει πρώτα πηδούν στην θάλασσα οι ναύτες και μετά οι Ναύαρχοι !»

Σταμάτη καλημέρα. Σε ζαλίζω, αλλά το κάνω γιατί με προσέχεις πολύ.
Με την ανακοίνωση της ΚΑΣΤΕΛΛΑΣ που ανέβασες με δικαίωσες αγαπητέ Σταμάτη.
Πάντως ο πρόεδρος της ΚΑΣΤΕΛΛΑΣ δεν είναι βουτυρομπεμπές. Παιδί της πιάτσας είναι και ξέρει να απαντά σε όποιον πιστεύει πως οι άλλοι είναι στρατιωτάκια!!
Αργότερα αυτά. Τώρα Σταμάτη διαβάζουμε την απάντηση του προέδρου.

Με δική της ανακοίνωση απαντάει  η ποδοσφαιρική ομάδα της Καστέλλας στα όσα χθες το απόγευμα δήλωσε αποχωρώντας από το ΔΣ της ομάδας  ο Αλέξανδρος Θεοδοσίου
Διαβάστε παρακάτω την ανακοίνωση της Καστέλλας την οποία....
υπογράφει ο Πρόεδρος της ομάδας Κώστας Γραμματικόγιαννης:
Aπάντηση του Προέδρου του ΑΠΟ Καστέλλας κου Γραμματικόγιαννη Κωσταντίνου στην ανακοίνωση παραίτησης του κου Θεοδοσίου από την ομάδα
«Προκαλεί εντύπωση η δημοσιοποίηση της παραίτησης αυτή την χρονική στιγμή διότι αυτή έγινε στις 27 Νοεμβρίου 2018 και έχουν περάσει τρεις μήνες από τότε.
Ο λόγος είναι προφανής.Είνα Υποψήφιος και πρέπει να αποτινάξει από πάνω του την κατ αυτόν κακή πορεία της ομάδας.
Όμως εγώ ξέρω πως όταν ένα πλοίο κινδυνεύει πρώτα πηδούν στην θάλασσα οι ναύτες και μετά οι Ναύαρχοι.
Οι ναύτες σας διαβεβαιώ ότι θα μείνουν στο πλοίο μέχρι το τέλος.
Ομιλεί για εγκατάλειψη τεθέντων στόχων και αρχών και συμβιβασμό με την ηττοπάθεια και ότι καμία μάχη δεν είναι χαμένη αν πρώτα δεν δοθεί.
Όμως έχω να του πω ότι ο κύριος στόχος ήταν η ομάδα να κατέβει στο πρωτάθλημα να μην διαλυθεί και να φέρουμε όσα περισσότερα παιδιά μικρής ηλικίας από την γύρω περιοχή ώστε να χτίσουμε την ομάδα του μέλλοντος χωρίς να χρειάζεται κάθε χρόνο να δαπανώνται μεγάλα ποσά σε ερασιτεχνική ομάδα χρήματα τα οποία άλλωστε δεν υπάρχουν και είναι πρόκληση για τις σημερινές οικονομικές συνθήκες που επικρατούν.
Άρα λοιπόν είμαστε εντός στόχων,έχουμε έναν καταξιωμένο προπονητή τον κύριο Δημήτρη Ακριτίδη με αγάπη για τα νέα παιδιά,ακούραστο εργάτη του ποδοσφαίρου για πάνω από 30 χρόνια και προπάντων «Άνθρωπο» που κάθε γονιός θα ήθελε να εμπιστευθεί το παιδί του στα χέρια του  γιατί ξέρει ότι θα γίνει καλύτερος άνθρωπος και καλύτερος ποδοσφαιριστής .
Έχουμε παιδιά 15-16 εώς 22 ετών άριστοι χαρακτήρες,όμορφο κλίμα και χαιρόμαστε να τα βλέπουμε να προοδεύουν τόσο στα μαθήματα όσο και στους αγωνιστικούς χώρους.
Όσο για την ηττοπάθεια αυτή υπάρχει μόνο σε αυτούς που αποχωρούν και δεν δίνουν την μάχη μέχρι τέλος.
Τελειώνοντας εκφράζω την λύπη μου για το ύφος και την αλαζονεία της ανακοίνωσης ότι εκείνος είναι άριστος και όλοι οι άλλοι είμαστε άχρηστοι.
Δεν σεβάστηκε την ιστορία της ομάδας και τους κανόνες της φιλοξενίας γιατί φιλοξενούμενος ήταν εν αντιθέσει με τα μέλη της Διοίκησης που είναι η ζωντανή ιστορία της ομάδας της οποίας υπήρξα ποδοσφαιριστής για πάνω από 15 χρόνια.
Έχω γευτεί χαρές και λύπες και ανόδους και υποβιβασμούς και δεν πιστεύω ξαφνικά να την αγαπήσατε περισσότερο από μένα.
Και μια συμβουλή από έναν πιο έμπειρο σε εκλογικές διαδικασίες από εσένα καθότι έχω διατελέσει για 4 χρόνια Πρόεδρος Δημοτικού συμβουλίου του Δήμου Ψαχνών.
Ποτέ μην προσπαθείς την δημοσιότητα απαξιώνοντας ανθρώπους που εργάζονται και ασχολούνται με τα κοινά γιατί δυστυχώς αυτή τη τακτική φέρνει αντίθετα αποτελέσματα.
Τέλος να ευχαριστήσω τον κο Μπαρσάκη Ιωάννη που έχει το Ουζερί στην Νέα Αρτάκη για την προσφορά 20 ποδοσφαιρικών φορμών με την επωνυμία του στην ομάδα μας και να του ευχηθούμε καλές δουλειές και υγεία.

Ναύαρχε καλή τύχη και ο Θεός μαζί σου….»

Με τιμή
Ο Πρόεδρος ΑΠΟ Καστέλλας
Γραμματικόγιαννης Κων/νος