Πέμπτη 11 Απριλίου 2019

Καλημέρα

Φίλες και φίλοι αναγνώστες καλή σας μέρα και μην το βάζετε κάτω που λέει κι ο λαός.
- Είχαμε αγώνες ποδοσφαίρου χθες για την Α΄ Κατηγορία και είχαμε και παρατράγουδα, στον αγώνα  ΣΚΕΠΑΣΤΗ - ΑΟΝ ΑΡΤΑΚΗΣ με πολλές αποβολές, σ΄ έναν αγώνα ο οποίος για περίπου 80΄ κυλούσε ομαλά. Αυτά συμβαίνουν όταν κάποιοι έχουν τα νεύρα τους επειδή ....
ο προπονητής τους έκανε αλλαγή, επειδή δεν ξεκίνησαν στην 11άδα και άλλα πολλά.

- Ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ έφτασε τελικά μετά από περιπέτεια στην Σαντορίνη,αφού το πλοίο έπιασε λιμάνι την ώρα που ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ θ έπρεπε να είναι στον αγωνιστικό χώρο, γιατί ο αγώνας θα άρχιζε στις 16:00. Τελικά ο αγώνας ξεκίνησε στις 17:15. Η ομάδα έχασε με 4 - 0 και το τι ακολούθησε στο fb δεν θέλουμε να το συζητήσουμε, γιατί όλα τα παρατράγουδα, δεν έχουν πλέον καμιά σημασία.

- Ο ΗΡΑΚΛΗΣ Ψαχνών τελικά πέρασε εύκολα από την ΜΑΚΡΥΚΑΠΑ, αφού κέρδισε με 3 - 0 και πρέπει να σημειώσουμε πως σύμφωνα με τους ανθρώπους του ΗΡΑΚΛΗ η φιλοξενία ήταν άψογη.

- Είδα ένα βίντεο υποψηφίου δημοτικού συμβούλου με τα γήπεδα του Δήμου Χαλκιδέων τα οποία όπως λέει έχουν τα μαύρα τους τα χάλια και πως αν εκλεγεί η παράταξή του θα τα κάνει στολίδια!! Καλέ μας άνθρωπε, κάτι δεν ξέρεις ή κάνεις πως δεν ξέρεις. Δεν ξέρεις ποιος έχει την ευθύνη των γηπέδων τα τουλάχιστον τελευταία 10 χρόνια; Τα ονόματα είναι τα ίδια και το μόνο που αλλάζει είναι το αλλάζουν παρατάξεις. Δεν είναι λοιπόν σωστό, να κατηγορεί ο ένας τον άλλον μέσα στην ίδια παράταξη.

- Στο Δήμο Διρφύων Μεσσαπίων Ψαθάς και Γκόγκου δεν είναι μόνοι τους  στην μάχη των Δημοτικών Εκλογών, αφού ο Ανδρέας Κουλοχέρης δείχνει να μπαίνει σφήνα ανάμεσά τους και να πιστεύει πως θα είναι στην Β΄ Κυριακή. Υποψήφιος με τον κύριο Κουλοχέρη μας είπε πως κανείς από αυτούς που ήταν με το ψηφοδέλτιο Μπουροδήμου στις προηγούμενες εκλογές, δεν έκανε κωλοτούμπα και δεν πήγε με τον Ψαθά.