Πέμπτη 11 Απριλίου 2019

Προτάσεις κοροϊδία

Άρχισαν σιγά σιγά κάποιοι υποψήφιοι να λένε κάτι για έργα, να κάνουν δήθεν προτάσεις κλπ.
Μούφα. Παραμύθα και μάλιστα μεγάλη.
Κανείς μα κανείς μέχρι σήμερα, δεν κατέθεσε πρόταση με την οποία θα ελαφρυνθεί η τσέπη του κάθε δημότη και κανείς μα κανείς δεν κατέθεσε πρόταση με την οποία θα δείξει πως έχει το ενδιαφέρον του στην νεολαία και θα κάνε κάτι γι΄ αυτή ώστε να δώσει διέξοδα στα αδιέξοδά της.
Ντροπή στον κάθε υποψήφιο ο οποίος λέει διάφορα ενώ ξέρει πως δεν υπάρχουν χρήματα για να τα κάνει και πως οι προτάσεις του είναι για να....
εξαπατήσει τους δημότες.
Ας βγει δημόσια κάποιος να συζητήσει τις προτάσεις του για να πάρει απαντήσεις.
Κυρίες και κύριοι υποψήφιοι, πολλά τα ψέματά σας και δεν θα βρείτε ηλίθιους δημότες.
Ηλίθιοι είναι αυτοί που νομίζουν πως οι δημότες τρώνε κουτόχορτο. Στο Δήμο Χαλκιδέων την νεολαία την έχουμε στο φτύσιμο.
Κάποιοι θέλουν να ξεγελάσουν κόσμο, μοιράζοντας μακαρόνια και ρύζια, κάνοντας εκδρομούλες και άλλα τέτοια. Ο κόσμος θα μάθει πως πίσω από αυτή την ιστορία κάποιοι μοιράζουν χρήμα δεξιά κι αριστερά για να ψαρεύουν πελάτες ψηφοφόρους.
Άλλοι πάλι παίρνουν χρήμα από χορηγούς για να κερνάνε από το πρωί μέχρι το βράδυ καφέδες και τσιπουράκια και κάποιες κυρίες τριγυρίζουν στα ΚΑΠΗ και λένε στις γριούλες πως κάτι θα κερδίσουν αν ψηφίσουν κάποιους υποψηφίους!!!!
Ακούσαμε υποψήφιο του κ. Καλαθέρη να λέει στον κ. Παπαμακάριο πως κάποιοι μοιράζουν Κινέζικους Καναπέδες!!!! Τι κάνει δηλαδή νιάου - νιάου στα κεραμίδια!!!!
Θα γελάσει κάθε πικραμένος σύντομα, γιατί όσα κι αν πληρώσουν, ο κόσμος θα μάθει πως κάποιοι κερδίζουν πολλά από αυτή την ιστορία και στον δημότη θύμα δίνουν καραμέλες.
Μαυρίστε τους ψεύτες και αυτούς που κοιτάζουν την τσέπη  τους.