Παρασκευή 12 Απριλίου 2019

Καλημέρα

Φίλες και φίλοι αναγνώστες καλημέρα και να είσθε πάντα καλά.

- Σήμερα στο Ληλάντιο θα είναι ο υποψήφιος Περιφερειάρχης κύριος Φάνης Σπανός, ο οποίος θα επισκεφθεί όλες τις Δημοτικές Κοινότητες και το Λευκαντί, το οποίο ανήκει στην Δημοτική Κοινότητα Βασιλικού, αλλά πιστεύουμε πως σιγά σιγά θα πρέπει να είναι μια αυτόνομη Κοινότητα μήπως και κάτι καλό δει αυτή η περιοχή. Φάνη τα προβλήματα είναι πολλά στην περιοχή και καλό είναι σε συνεργασία με την Δημοτική Αρχή που θα εκλεγεί, να βρείτε λύσεις. Είναι σε τραγική κατάσταση ο παραλιακός δρόμος στο Λευκαντί, αλλά και όλο το .....
παραλιακό μέτωπο. Θα πρέπει να βρεθεί τρόπος ώστε όλο το παραλιακό μέτωπο του Ληλαντίου, από την Ξηρόπολη μέχρι και την Νέα Λάμψακο να είναι ενιαίο. Να μπορεί Φάνη να πάει κανείς την βόλτα του με τα πόδια ή με το ποδήλατό του σε όλο αυτό το παραλιακό κομμάτι και ο Λήλας ποταμός να μην είναι το εμπόδιο, αλλά το αξιοθέατο. Να γίνει επιτέλους η παράκαμψη του Βασιλικού, τουλάχιστον για τα φορτηγά Φάνη, γιατί η κατάσταση είναι τραγική στον κεντρικό δρόμο.  Ελπίζουμε Φάνη οι φορείς με τους οποίους θα συναντηθείς να θέσουν τα σοβαρά ζητήματα και αυτά που είναι στην αρμοδιότητα της Περιφέρειας.

- Ενοχλήθηκαν κάποιοι γι΄ αυτά που γράψαμε για τον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ και καλά έκαναν. Δικαίωμά τους είναι να θέλουν να είναι πάντα ως παράγοντες στο προσκήνιο, αλλά απέδειξαν πως δεν το κατέχουν το θέμα και όλα αυτά τα χρόνια απαξίωσαν την ομάδα. Λυπούμαστε αλλά πρέπει να φύγουν από το κάδρο, γιατί αν δεν το κάνουν θα δικαιώσουν αυτούς που λένε πως θυσιάζουν τον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ για να λύνουν προσωπικά τους θέματα. Μετά την Κυριακή ο χρόνος θα μετράει αντίστροφα για όλους.

- Ας μην παριστάνουν τις παρθένες κάποιοι δήθεν καλοί παράγοντες και να μην κατηγορούν άλλους για βία, όταν οι ίδιοι πάνε σε γήπεδα γειτονικών ομάδων, για να υποσχεθούν χρήματα και για να επιτεθούν με βρισιές σε προπονητές και ποδοσφαιριστές, άλλων ομάδων. Η ιστορία της ομάδας τους δεν είναι τέτοια και δεν είναι μακριά από την βία, αφού έχουν πάει άνθρωποι στο νοσοκομείο από αυτούς και ακόμη το θέμα είναι στα δικαστήρια. Ξεχνούν όπως φαίνεται και αυτό δεν είναι καλό. Η ΕΠΣΕ ας μην κλείσει τα μάτια και τ΄ αυτιά της και αυτοί οι οποίοι δέχθηκαν τηλεφωνήματα για να επιβάλλουν μεγάλη ποινή σε τερματοφύλακα, τώρα θα δεχθούν τηλεφωνήματα για να επιβάλλουν μικρή ποινή σε ποδοσφαιριστές οι οποίοι μετέτρεψαν σε ρινγκ το γήπεδο. Λεφτά υπάρχουν λένε, αλλά η Πειθαρχική δεν λειτουργεί με λεφτά, όπως και οι διαιτητές. Αυτό πιστεύουμε εμείς, αλλά ποτέ μην λες ποτέ, όπως λέει κι ο λαός.

- Πρόεδρος ομάδας της Α΄ Κατηγορίας έζησε κι αυτός από κοντά τα επεισόδια σε αγώνα της ομάδας του και είδε ποδοσφαιριστές του να παίζουν ξύλο. Ακούσθηκε να λέει: "Που πήγα και έμπλεξα".
Πρόεδρε είσαι σοβαρός επιχειρηματίας, αλλά πραγματικά έμπλεξες με ανθρώπους οι οποίοι νομίζουν πως με την βία θα τα πετύχουν όλα. Εμείς τα είχαμε γράψει από την ώρα που ανέλαβες και δεν μας άκουσες. τα χειρότερα πάντως δεν έχουν έρθει ακόμη.

- Απονομή κυπέλλου για την κατάκτηση του πρωταθλήματος θα έχουμε στην ομάδα των Πολιτικών και η ΕΠΣΕ θα πρέπει να προσέξει για να μην υπάρξει κάποιο παρατράγουδο και εμπλοκή στον προεκλογικό αγώνα για τον Δήμο. Κύριοι κρατήστε την Ένωση μακρυά από την πολιτική, αν και κάπως έχετε δώσει δικαιώματα. Προσέξτε με τις απονομές, γιατί όλοι οι υποψήφιοι θα είναι εκεί. Δικαιολογίες δεν υπάρχουν.

- Εμείς σας το είχαμε γράψει. Υποψήφιοι με την Έλενα Βάκα, έχουν δημιουργήσει μια ομάδα εργασίας και ετοιμάζουν προτάσεις οι οποίες θα προκαλέσουν πανικό στις άλλες παρατάξεις και θα ενθουσιάσουν τους δημότες, μικρούς και μεγάλους. Χθες πληροφορηθήκαμε κάποιες κινήσεις και πραγματικά δεν κρύψαμε την έκπληξή μας, αφού πιστεύαμε πως αυτή την εποχή όλοι τρέχουν για τον σταυρό προτίμησης λέγοντας ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ.