Σάββατο 13 Απριλίου 2019

Καλημέρα στα Ψαχνά

Πάμε καλά, πάμε μπροστά και θα είμαστε εκεί την Β΄ Κυριακή.
Αυτά λένε οι του Ψαθά, αλλά τα λένε και της Γκόγκου, τα λένε και του Κουλοχέρη. Μόνο της Πύθουλα δεν λένε κάτι τέτοιο και απλά θέλουν να έχουν μεγαλύτερη εκπροσώπηση στο νέο Δημοτικό Συμβούλιο.
Όλοι πιστεύουν πως στην Β΄ Κυριακή θα είναι Ψαθάς και Γκόγκου. Μπορεί να έχουν δίκιο, αλλά οι του Κουλοχέρη δεν έχουν άδικο όταν λένε πως η παράταξή τους έχει την μεγαλύτερη προίκα!!!
Δεν πρέπει να ξεχνάει κανείς μα κανείς, πως ο άρχοντας του βουνού είναι ένας και δηλώνει πως είναι εδώ και πως στηρίζει με όλες του τις δυνάμεις την παράταξή του, στην ....
οποία είναι επικεφαλής ο κύριος Κουλοχέρης.
Ο κύριος Μπουροδήμος ξέρει καλά την αυτοδιοίκηση και τον ξέρουν καλά οι κάτοικοι σε όλες τις κοινότητες και τον στηρίζουν φανατικά.  
Κυρίες και κύριοι μπορεί να σας παρέσυρε κάποιος ενθουσιασμός και να μην θέλετε ν΄ ακούτε την αλήθεια, αλλά εμείς θα την γράφουμε, γιατί έτσι έχουμε μάθει.
Εμείς είμαστε οι κακοί οι έτσι και οι αλλιώς κι εσείς οι καλοί. Θα συμφωνήσουμε για να μην διαφωνήσουμε, αλλά εμείς δεν θα παρασυρθούμε, αφού οι εκλογές δεν είναι παιχνίδι εντυπώσεων, αλλά η μάχη της αλήθειας απέναντι στο ψέμα και η μάχη της παραχολογίας, απέναντι στην γνώση και τις θέσεις.
Στις εκλογές δεν παίζει κανένα ρόλο το ΕΓΩ, κανέναν ρόλο η εμφάνιση ή η θέση κάποιου. Στις εκλογές παίζει μεγάλο ρόλο το τι θα κάνει η παράταξη τις τελευταίες 15 μέρες.
Κρατήστε καλά τις ημερομηνίες και θα τα ξαναπούμε.
Ξέρουμε καλά πως θα παιχθεί το παιχνίδι στο Δήμο Διρφύων Μεσσαπίων από τις 10 Μαΐου μέχρι και την ημέρα της κάλπης.
Τότε δεν θα μπορεί κανείς ν΄ αλλάξει πρόσωπα και φυσικά δεν θα μπορέσει να αντιδράσει στα θέματα που θ΄ ανοίξουν, αλλά και στις προτάσεις που θα γίνουν.
Αυτό που δεν έχουν καταλάβει κάποιοι, είναι πως μπορεί ως πρόσωπα να συγκεντρώσουν κάποιους σταυρούς, αλλά ακόμη κι αν είναι πρώτοι σε σταυρούς, αυτό είναι άνευ ουσίας, αν το ψηφοδέλτιο στο οποίο ανήκουν έρθει δεύτερο ή τρίτο. Ο νικητής είναι μόνο ένας.
Γκόγκου και Ψαθάς πιστεύουν πως θα είναι στην Β΄ Κυριακή και καλά κάνουν.
Εμείς τους λέμε να προσγειωθούν και να προσέχουν, γιατί οι πάνω από 6.000 ψήφοι της παράταξης Μπουροδήμου δεν έγιναν καπνός και ιδιαίτερα στην Δίρφυ και σε κοινότητες στα Μεσσάπια.
Μπορεί ο ίδιος να μην είναι υποψήφιος, αλλά δεν είναι στην γωνία. Είναι στην πρώτη γραμμή και δίνει μάχη στο πλευρό του Κουλοχέρη.
Κυρίες και κύριοι ο Κουλοχέρης ξεκινάει με μια καλή προίκα και στην χειρότερη αυτή η προίκα θα είναι  πάνω από 3.000 ψήφους, 
Αν ο Κουλοχέρης με τον Μπουροδήμο δίπλα του, αλλά και τον Λαφαζάνη στα Μεσσάπια πάνε σεμνά και ταπεινά και δεν κάνουν τις λάθος επιλογές που έκαναν οι άλλοι υποψήφιοι, όχι σε πρόσωπα, αλλά στον τρόπο διεξαγωγής του προεκλογικού αγώνα, τότε μπορεί να δούμε δήμαρχο τον Κουλοχέρη, όποιος κι αν είναι αντίπαλός του την Β΄ Κυριακή, αφού ο Ψαθάς δεν θα ψηφίσει Γκόγκου και η Γκόγκου δεν θα ψηφίσει Ψαθά.