Σάββατο 13 Απριλίου 2019

Θέλουν "πουλημένους";;;;

Κάποιοι φαίνεται πως δεν έχουν καθαρό μυαλό για να σκεφτούν κάποια πράγματα και ξεφεύγουν, με στόχο να επηρεάσουν διαιτητές και αντιπάλους με τις ανακοινώσεις τους. Δίνουν συγχαρητήρια στους διαιτητές μετά τον αγώνα και μετά από δύο μέρες βγάζουν μια ανακοίνωση και λένε άλλα για τους διαιτητές και όχι μόνο, με μοναδικό στόχο τον επόμενο αγώνα και φυσικά τους διαιτητές που θα τον διαιτητεύσουν!!! 
Αυτή η τακτική είναι πολύ παλιά και δεν περνάει στην εποχή μας. Τώρα τα πράγματα έχουν αλλάξει και τα λεφτά δεν μπορούν να κουκουλώσουν τα πάντα, γι΄ αυτό ας μην τα....
διαφημίζουν κάποιοι. 
Οι διαιτητές δεν μασάνε και ειδικά αυτοί που αναλαμβάνουν να διαιτητεύσουν κρίσιμα παιχνίδια. 
Οι διαιτητές δεν θα ήθελαν να δούνε πουθενά την φωτογραφία τους και από κάτω τον χαρακτηρισμό πουλημένος. Πρόθυμοι "αγοραστές" αντιπάλων και διαιτητών, πάντα θα υπάρχουν και μπορεί να βρίσκουν και κάποιους πρόθυμους "να πουληθούν", αλλά αυτά θα τα δούμε και θα τα σχολιάσουμε μετά. 
Εμείς κύριοι θα γράφουμε την αλήθεια και δεν θα κάνουμε την πάπια για να έχουμε 2 - 3 διαφημισούλες από εσάς.
Όποιος πιστεύει πως μπορεί "να αγοράσει" τον αντίπαλο ή τον διαιτητή για παράδειγμα αυτής της αγωνιστικής ας το κάνει. Εμείς δεν πιστεύουμε πως θα γίνει κάτι τέτοιο γιατί πιστεύουμε πως γνωρίζουμε τις ομάδες και τους διαιτητές.
Να θυμίσουμε πάντως σε όλους πως "αγοραστές και πουλημένοι" δεν είχαν ποτέ καλή συνέχεια.