Δευτέρα 8 Απριλίου 2019

Δημήτρης Αϊνδιλής

Μαυρη μερα για τον Α.Ο.Χ. Ναι. 
Υποβιβασμος καταστροφη. Ναι

(από την σελίδα του στο  fb)
Προσπαθωντας μεσα στην απολυτη πικρα μου να βρω λεξεις να περιγραψω την απογοητευση και την πικρα μου, στο μυαλο μου ερχονται πολλα. Σκεψεις που αλλες με χαροποιουν (λιγες ομολογω), αλλες με στεναχωρουν, αλλες με κανουν να θυμωνω. Θα μπορουσαμε να πουμε πολλα και να συμπερανουμε ακομα περισσοτερα. Διαβαζω πολλα απο χθες και πραγματικα απορω. Εχθες συνειδητοποιησε αυτη η πολη οτι ο Α.Ο.Χ. υποβιβαστηκε?. Ξαφνικα ανακαλυψαμε την Αμερικη? Ακουω δεξια αριστερα οτι μπορουσε να γινει ....
αυτο για να σωθει η ομαδα , να γινει το αλλο, να γινει εκεινο. Και αναρωτιεμαι μηπως ζω αλλου? Σε ενα κοσμο δικο μου γυαλινο. Ξαφνικα φταινε ολοι. Ξαφνικα ολοι ειχαν ιδεες, ολοι μπορουσαν να δωσουν λυσεις. Ολοι, ολοι, ολοι, ποιοι ολοι? Αυτοι ο οποιοι δεν μπορουσαν στη γενικη συνελευση να κανουν μια επιτροπη να βρουν χορηγους? Με το ζορι βαζανε ατομα θυμαμαι. Ή μηπως οχι? ολοι. Ποιοι ολοι? Αυτοι που εχουν αναλαβει τη συντηρηση των γηπεδων? Ας ερθει καποιος στο γηπεδο των Αλατσατων να δει αυτα τα αποδυτηρια που εδιναν στη μεγαλυτερη ομαδα του νομου για να κανει προπονηση. Οταν ολες οι ανταγωνιστικες ομαδες εκαναν σε γηπεδα χαλιά για 3 και 4 φορες την εβδομαδα.
Ολοι? ποιοι ολοι? Αυτοι που μας αφηναν εξω απο την εδρα μας για να κανει προπονηση ομαδα αλλου νομου?
Ολοι? Ποιοι ολοι? Που εναμισυ μηνα η ομαδα εκανε μπανιο με κρυο νερο γιατι απλα δεν υπηρχε πετρελαιο στο δημοτικο σταδιο χαλκιδος? 
Ολοι? Ποιοι ολοι? Αυτοι οι 23 που ηρθαν στον αγωνα τελικο με τους Αγιους Αναργυρους? Γιατι τοσα ηταν τα εισητηρια.
Οι ευθυνες των εκαστοτε διοικησεων ολα αυτα τα χρονια μεχρι και σημερα μεγαλες.Μαθαμε τελικα γιατι η ομαδα δεν επαιξε ποτε στη Β εθνικη? Εγω προσωπικα οχι. 
Θα μπορουσαμε να πουμε πολλα. Θα μπορουσαμε αυτη τη στιγμη να κατηγορει ο ενας τον αλλον. Να ανοιξουμε τους ασκους του Αιολου. Ε και? Μονο κακο θα δημιουργουσαμε. Ας κανουμε ολοι μας την αυτοκριτικη μας για το πως εχουμε αντιμετωπισει αυτη την ομαδα ολα αυτα τα χρονια. Ισως τοτε να υπαρχει κατι καλο σε ολη αυτη την ιστορια. 
Δυστυχως σε αυτη την πολη κυριοι δεν αγαπαμε τον Α.Ο.Χ.. Και αναφερομαι σε τοπικους αρχοντες, παραγοντες, ποδοσφαιριστες, προπονητες, δημοσιογραφους. Ο καθε ενας απο εμας κοιταει μονο το συμφερον του.Ας μπουν ολοι στις σελιδες των αλλων ομαδων στα μεσα κοινωνικης δικτυωσης να δουν πως μιλανε και πως αντιμετωπιζουν τις ομαδες της περιοχης τους. Μετρημενοι στα δαχτυλα ειναι αυτοι που δινουν πραγματικη αγαπη για αυτη την ομαδα. Ολα τα αλλα κυριοι ειναι για να κανουμε κουβεντες στα καφενεια.

Υ.Γ. 1. Προσωπικα σαν Δημητρης Αϊνδιλης , ζητω συγνωμη γιατι απετυχα και εγω με τη σειρα μου και αναλαμβανω την ευθυνη που μου αναλογει.
Υ.Γ.2 Απο ορισμενους χορτασαμε λογια. χρονια τωρα. Σας βαρεθηκα προσωπικα
Υ.Γ.3 Η ομαδα πρεπει να ολοκληρωσει τη χρονια με αξιοπρεπεια. Ειναι το μονο που μας εμεινε
Υ.Γ. 4 Αγαπω σημαινει στα δυσκολα. Στα ευκολα ξερω και εγω.
Υ.Γ. 5 Προς τους αντιπαλους μας. Η πουτανα η ζωη κανει κυκλους. Στο ποδοσφαιρο ειναι ολα δανεικα.
Υ.Γ. 6 Ευχαριστω τους ελαχιστους που ηταν κοντα στην ομαδα μεχρι το τελος.
Υ.Γ. 7 Μονο περηφανια για τον αγωνα αυτων των παιδιων. Τα βουρκωμενα σας ματια στα αποδυτηρια με την ληξη , ειναι η ελπιδα για την αναγεννηση.

Υπερηφανος μου που ημουν μελος της μεγαλυτερης ομαδας του νομου. Ευχομαι ο Θεος να με αξιωσει να υπηρετησω παλι την ομαδα της καρδιας μου.

Μετα τιμης 
Αϊνδιλης Δημητρης