Τετάρτη 10 Απριλίου 2019

Καλημέρα

Φίλες και φίλοι αναγνώστες καλή σας μέρα και να είσθε καλά.

- Πάμε σήμερα με μπαλίτσα, αφού παίζει η Α΄ Κατηγορία της Εύβοιας και όλοι περιμένουν να δούνε τι θα γίνει στην κορυφή, αλλά και στην ουρά της βαθμολογίας, αφού ο υποβιβασμός του ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ και του ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΕΡΕΤΡΙΑΣ , υποβιβάζει 4 ομάδες από την Α΄στην Β΄ Κατηγορία.
Σε 8 γήπεδα λοιπόν, από τον Βορρά μέχρι τον Νότο της Εύβοιας, μάτια και μυαλό στην....
στρογγυλή Θεά.

- Τι έγινε τελικά; Ταξίδεψε ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ προς Σαντορίνη ή είχαμε πάλι μποφόρ στο Αιγαίο; Κάποιοι λένε πως μπορεί να γίνει κάτι και να μην πάει ο ΠΑΝΘΗΡΑΊΚΟΣ στο γήπεδο και να πάρει ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ τον αγώνα στα χαρτιά!!! Αν υπήρξε πρώην  διοίκηση ίσως να του ακούγαμε κι αυτό.
Πολύ θα θέλαμε να ξανακούσουμε εκείνο το σύνθημα που έλεγε: "Γιώργο Θεέ κάνε μας ΠΑΕ"!!!

-  Ο κ. Κασομούλης πάει Σκεπαστή και όπως μας έχει συνηθίσει, πάει για να μοιράσει στα δύο το καρπούζι και τα σπόρια επίσης στα δύο. Βοηθοί του κυρίου Κασομούλη, οι κύριοι Κελεπούρης και Παππάς. Αξιόλογοι και οι τρεις διαιτητές και πιστεύουμε πως δεν ανήκουν σ΄ αυτούς για τους οποίους μιλάνε κάποιοι παράγοντες.

Ο κ. Παπακυριάκος πάει Μακρυκάπα και ως ιπτάμενος μπορεί να βλέπει καλά και να ακούει καλύτερα και δεν θα επιτρέψει μαγκιές και παρατράγουδα από κανέναν. Βοηθοί του οι κύριοι Κωνστάντιος και Ιωάννου οι οποίοι ξέρουν καλά να ξεπερνούν τις δυσκολίες ενός αγώνα, αλλά και να μην τσιμπάνε με τις όποιες κινήσεις.

-  Γιατρέ, για καλό και για κακό να έχετε πάντα μαζί σας την ιατρική τσάντα και απαραίτητα χάπια, για εγκεφαλικά, καρδιοπάθειες και άλλα σχετικά. Τουλάχιστον μέχρι την ώρα που θα τελειώσει η καταμέτρηση των ψήφων, αλλά και καταμέτρηση σταυρών. 

- Πάντως θα πάθουμε κι εμείς εγκεφαλικό αν το μήνυμα που πήραμε στις 06:00 σήμερα το πρωί, έχει δόση αλήθειας. Ο κύριος Ψαθάς πιέζει τον πρόεδρο της ΕΠΣΕ Γιάννη Παπακωνσταντίνου, ώστε να είναι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος μήπως και μπορέσει να πάρει ψήφους και στην Τριάδα. Να θυμίσουμε πως στις προηγούμενες εκλογές ο κ. Ψαθάς στην Τριάδα ήταν τρίτος με περίπου 170 ψήφους στα 700 έγκυρα ψηφοδέλτια!! Κύριε Ψαθά αν ήταν να είναι υποψήφιος ο κ. Παπακωνσταντίνου θα ήταν υποψήφιος δήμαρχος και λογικό θα ήταν να είχε κι εσάς στο ψηφοδέλτιό του.