Πέμπτη 11 Απριλίου 2019

ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ

Θα πρέπει ΟΛΟΙ μας να καταλάβουμε πως τα παιχνίδια με τον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ όλα αυτά τα χρόνια, πρέπει να τελειώσουν εδώ, αφού τα ψέματα έφεραν την απαξίωση της ομάδας και την επιστρέφουν για μία ακόμη φορά στα τοπικά πρωταθλήματα.
Τώρα δεν είναι η ώρα για λόγια, υποσχέσεις και κάποιοι να δηλώνουν Χαλκιδάρες και να βρίζουν τους άλλους.
Κύριοι να τελειώνουμε.
Ένας αγώνας είναι ακόμη, αυτός με τον ΑΙΟΛΙΚΟ στο στάδιο της....
Χαλκίδας και το πρωτάθλημα τελειώνει, όπως τελειώνει και η πορεία του ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ στην Γ΄ Εθνική. 
Την Κυριακή στο στάδιο της Χαλκίδας στις 16:00 λοιπόν ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ θα υποδεχθεί τον ΑΙΟΛΙΚΟ στην τελευταία μέρα του στην κατηγορία και θα πρέπει μετά τον αγώνα, να συνεδριάσει το ΔΣ της ομάδας και να πάρει αποφάσεις για το αύριο του ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ, ξεκινώντας από την Δευτέρα, όλες τις διαδικασίες.
Η πρόεδρος κυρία Αϊνδιλή την οποία "χάσαμε"  μετά την συνέντευξη τύπου, αλλά και ο κύριος Καρυστινός  ο οποίος έχει ζήσει από μέσα την περιπέτεια του ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ από την εποχή Ταρνανά μέχρι και σήμερα, θα πρέπει να κάνουν αυτό που λέει η λογική.
Να δηλώσουν ΟΛΟΙ τις παραιτήσεις τους και να δρομολογήσουν τις εξελίξεις.
Δυστυχώς ο χρόνος είναι λίγος και σε καμία περίπτωση δεν ξεπερνά τις 60 μέρες και μέσα στις οποίες θα πρέπει να γίνουν τα πάντα, ώστε το πρώτο 10ήμερο του Ιουνίου ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ να είναι έτοιμος για τα επόμενα 3 χρόνια, ώστε να γίνει ομάδα σε όλα τα επίπεδα και φυσικά να ξεκινήσει το ταξίδι του, ώστε να φτάσει εκεί που του αξίζει.
Το σημερινό ΔΣ θέλησε και πίστευε πως θα μπορούσε να σώσει τον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ και οφείλει να παραδεχθεί πως έκανε τραγικά λάθη. Φυσικά και ευθύνες υπάρχουν σε όλες τις διοικήσεις που πέρασν από την ομάδα, αλλά αυτές ας αναζητηθούν στην συνέχεια και αφού ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ μπει στην ευθεία που πρέπει.
Φίλες και φίλοι αναγνώστες, εμείς θα κάνουμε την πρότασή μας όταν θα έρθει η ώρα μιας Γενικής Συνέλευσης όχι όπως αυτές που γινόταν μέχρι σήμερα, αλλά μια Γενική Συνέλευση με ανθρώπους που θα θελήσουν να είναι κοντά στην ομάδα, όχι για να βάζουν λεφτά, αλλά για να χειροκροτούν τα παιδιά στο γήπεδο.
Το δηλώνουμε καθαρά και δημόσια. 
- Πρώτα μια πραγματική Γενική Συνέλευση με θέματα όπως:
- Εκλογή νέας διοίκησης.
- Την επόμενη μέρα να υπάρχουν στον λογαριασμό του ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ 50.000 ευρώ ώστε να μην υπάρξει οικονομικό πρόβλημα και η ομάδα να κάνει πρωταθλητισμό και να ανέβει και πάλι κατηγορία.
- Συμφωνία για 3 χρόνια με προπονητική ομάδα, για όλα τα τμήματα, την οποία θα επιλέξει ο Τεχνικός Διευθυντής ο οποίος θα προσληφθεί και θα έχει, μαζί με τον Γενικό Αρχηγό, ο οποίος επίσης θα προσληφθεί , όλη την ευθύνη των αγωνιστικών τμημάτων.
- Απόφαση για το γήπεδο το οποίο θα έχει ως έδρα η ομάδα και για το γήπεδο το οποίο θα χρησιμοποιεί ως προπονητικό κέντρο.
- η λειτουργία ενός χώρου όπου θα είναι για τις συναντήσεις φίλων της ομάδας, ποδοσφαιριστών, προπονητών και διοικούντων. Κάτι σαν στέκι δηλαδή.
- η συμφωνία με ραδιοφωνικό σταθμό της Χαλκίδας ο οποίος θα παρέχει ραδιοφωνικό χρόνο όχι μόνο για την κάλυψη των αγώνων, εντός και εκτός έδρας, αλλά και για ενημερωτικές εκπομπές, ώστε να μαθαίνουν όλοι οι φίλοι της ομάδας τα πάντα για τον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ.
Αυτά και άλλα πολλά θα πρέπει να πάρουν την έγκριση μιας πραγματικής Γενικής Συνέλευσης και όχι να μείνουν υποσχέσεις.
Κυρία Αϊνδιλή, κύριε Καρυστινέ, μέχρι σήμερα κανείς τελικά δεν πέτυχε και δεν έκανε αυτά που πίστευε πως μπορούσε να κάνει.
Εμείς είμαστε εδώ και περιμένουμε.
Δικαιολογίες δεν υπάρχουν.
Αν εμείς δεν μπορούμε να κάνουμε αυτά που λέμε, αυτό θ΄ αποδειχθεί και θα αποσύρουμε την πρότασή μας νωρίς, ώστε η ομάδα να βρει άλλη λύση.
Είμαστε όμως σίγουροι και περιμένουμε να κάνετε αυτό που πρέπει.