Σάββατο 13 Απριλίου 2019

Καλημέρα

Φίλες και φίλοι αναγνώστες καλή σας μέρα και καλό Σαββατοκύριακο να έχετε.

- Μπαλίτσα έχουμε σήμερα κι αν δεν κάνουμε κάποιο λάθος θα διεξαχθούν μια ντουζίνα αγώνες σε Α΄, Β΄και Γ΄ Κατηγορία της Εύβοιας.  Πάντως το σημαντικότερο παιχνίδι είναι αυτό που θα διεξαχθεί στο γήπεδο της Τριάδας μεταξύ ΠΑΝΤΡΙΑΔΙΚΟΥ - ΜΑΚΡΥΚΑΠΑΣ.  Οι γηπεδούχοι είναι σε χειρότερη θέση με 28 βαθμούς, ενώ οι φιλοξενούμενοι έχουν 30. Η συνέχεια του πρωταθλήματος είναι δυσκολότερη για τον ΠΑΝΤΡΙΑΔΙΚΟ και γι΄ αυτό θέλει νίκη σήμερα ώστε να ελπίζει σε παραμονή. Η ΜΑΚΡΥΚΑΠΑ έχει καλύτερο πρόγραμμα, αφού αν δεν ....
αυτοκτονήσει τότε θα ξεπεράσει τους 36 βαθμούς. Κασομούλης, Τσιφλάκος και Δελχάς θα είναι οι διαιτητές και πρέπει ποδοσφαιριστές, προπονητές και παράγοντες να είναι προσεκτικοί γιατί αυτοί έχουν αυτιά και μάτια και στην πλάτη.

- Να στείλουμε την καλημέρα μας και στον κύριο Νίκο Δαφνή ο οποίος παραμένει νοσηλευόμενος στο νοσοκομείο, δίνοντας με τους γιατρούς την δυσκολότερη μάχη της ζωής του. Νίκο καλημέρα και κράτα γερά. Άνισος αυτός ο αγώνας, αλλά πρέπει να τον δώσεις. Ευχόμαστε ο Θεός να σε βοηθήσει και όλα να πάνε καλά.

- Θυμόσαστε που είχαμε γράψει για την κυρία που ακόμη κι αν εκλεγεί Δημοτική Σύμβουλος θα τεθεί σε αργία γιατί υπάρχει ένα σοβαρό θέμα στο Νομικό Πρόσωπο που διοικεί; Ε, λοιπόν το κατάλαβε και η ίδια και καθημερινά ψάχνει τρόπους για να αποφύγει τα χειρότερα. Μέχρι το τέλος του μήνα θα γίνει γνωστό το θέμα σε όλους και όλα δείχνουν πως θα έχουμε εκτός από την πειθαρχική και ποινικές διώξεις, αφού οι θιγόμενοι δεν θα κάνουν την πάπια ούτε για την κυρία πρόεδρο, ούτε για τον δήμαρχο, ούτε για τους άλλους εμπλεκόμενους.

- Κυρίες και κύριοι του ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ καλημέρα σας. Αύριο τελειώνουν τα βάσανα της ομάδας στο αγωνιστικό κομμάτι και τυπικά, αφού ουσιαστικά τελείωσαν εκείνο το απόγευμα στην τελευταία Γενική Συνέλευση κατά την οποία ο κύριος Καρυστινός είχε και μια άλλη υποχρέωση και βιαζόταν να φύγει και έπρεπε να τελειώσει νωρίς η Γενική Συνέλευση και να πάρει την εντολή ο κύριος Καρυστινός ώστε να σχηματίσει διοίκηση. Θυμόμαστε πως είχε στο πλευρό του και τον κύριο Ππακωνσταντίνου, ο οποίος τον βοήθησε με τον τρόπο του να πάρει την εντολή, ώστε να ξεκινήσει η πορεία υποβιβασμού η ομάδα. Λυπούμαστε, αλλά δικαιωθήκαμε. Κύριε Παπακωνσταντίνου, κύριε Καρυστινέ, κύριε Γιαμπουρά και όλοι οι άλλοι, η αλήθεια είναι σκληρή και δεν αντέξατε να την ακούσετε τότε και γι΄ αυτό κλείσατε την Γενική Συνέλευση όπως όπως. Εμείς σας ακούσαμε όλους με προσοχή, εσείς δεν αντέξατε να μας ακούσετε και τώρα πρέπει ΟΛΟΙ σας να ζητήσετε μια δημόσια συγνώμη και να μην ρίχνετε το ανάθεμα σε άλλους. Δεν θα το κάνετε, γιατί δεν σας το επιτρέπει ο εγωισμός σας, αλλά δεν μας πειράζει. Όλοι κρινόμαστε από το αποτέλεσμα και φέρατε το χειρότερο.  Από Δευτέρα θα δούμε με κάθε λεπτομέρεια το πως και το γιατί.