Τρίτη 9 Απριλίου 2019

ΜΑΚΡΥΚΑΠΑ - ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ

Τι να γράψουμε τώρα;
Να γράψουμε επιθυμίες;
Να γράψουμε για υποχρεώσεις;
Να γράψουμε για τους μεν και τους δε;
Να μην γράψουμε τίποτα;
Η γηπεδούχος ΜΑΚΡΥΚΑΠΑ έχει 30 βαθμούς και ο φιλοξενούμενος ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ έχει 63.
Η διαφορά είναι 33 βαθμούς, όσα και τα χρόνια του Χτιστού!!!
Ο Χριστός όπως ξέρουμε, ανέβηκε τον δικό του Γολγοθά, προδόθηκε ...
από τον Ιούδα, ο οποίος του έδωσε το φιλί για να δείξει ποιος ήταν ο Χριστός, αλλά πήρε και τα 30 αργύρια!!!
Τον δικό τους Γολγοθά ανεβαίνουν και οι δύο ομάδες, αφού ο ΗΡΑΚΛΗΣ θέλει να πιάσει κορυφή και η ΜΑΚΡΥΚΑΠΑ η οποία ταλαιπωρήθηκε αρκετά σ΄ αυτό το πρωτάθλημα.
Επειδή την προηγούμενη αγωνιστική κάποιοι έλεγαν διαφορετικά πράγματα από αυτά που έβλεπαν, θα σημειώσουμε πως δεν είσαι μαχητικός όταν η άμυνά σου μπάζει από παντού.
Φυσικά μπορεί να ήταν πολύ καλή η επίθεση της αντιπάλου και έτσι να πέτυχαν τα γκολ, αλλά η ουσία δεν αλλάζει.
Αύριο στην ΜΑΚΡΥΚΑΠΑ πάει ο ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ και το παιχνίδι δεν θα είναι ευκολάκι για τους φιλοξενούμενους.  Τον ΗΡΑΚΛΗ και αυτό είναι λογικό, θέλουν όλοι να τον κερδίσουν, γιατί νομίζουν πως έτσι θα αποδείξουν πως είναι ικανότεροι από κάποιους άλλους.
Τα σχόλιά μας δεν αφορούν τους ποδοσφαιριστές, τουλάχιστον τους περισσότερους, αφού αυτοί θα παίξουν για την ομάδα τους και καλά θα κάνουν, αλλά αυτούς που δηλώνουν δεξιά κι αριστερά πως θέλουν να κόψουν βαθμούς από τον ΗΡΑΚΛΗ Ψαχνών.
Γράφουμε λοιπόν πως φαβορί είναι η ΜΑΚΡΥΚΑΠΑ και ο ΗΡΑΚΛΗΣ θα πάει απλά και καθαρά όπως σε όλα τα γήπεδα και χωρίς μαγκιές. Λεφτά δεν μοιράζει η ομάδα των Ψαχνών γιατί απλά δεν έχει. όποιος έχει μοιράζει.