Παρασκευή 25 Οκτωβρίου 2019

Καλημέρα

- Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα και χρόνια πολλά. Να λέμε χρόνια πολλά από σήμερα για την Εθνική μας επέτειο και να στείλουμε ευχές στους προπονητές που τελικά θα κάνουν παρέλαση. Στον Αλέξη δεν στέλνουμε ευχές αφού αυτός είναι ευχή από μόνος του!!!! Θύμωσε λέει και ζήτησε από τον Μητσοτάκη να διώξει από την κυβέρνηση ....
τον Άδωνι!!!! Αλέξη, όσο έδιωξες εσύ τον Πολάκη και τους άλλους, άλλο τόσο θα διώξει κι ο Κυριάκος τον Άδωνι.

- Πληροφορίες λένε πως τελικά ο εκτελεστικός μίσθωσε 3 λεωφορεία για την Κυριακή με προορισμό την ΣΚΕΠΑΣΤΗ. Όλα θα είναι πληρωμένα λένε οι πληροφορίες. Δωρεάν μεταφορά, δωρεάν το εισιτήριο του αγώνα, ΣΚΕΠΑΣΤΗ - ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ και από ένα πιτόγυρο στου Κουτσουφλάκη.

- Μια περιπέτεια με την υγεία του περνάει ο κ. Δέδες ο φροντιστής του ΗΡΑΚΛΗ ΨΑΧΝΩΝ και του ευχόμαστε περαστικά. Η απουσία του είναι αισθητή και περισσότερο στ΄ αποδυτήρια του ΗΡΑΚΛΗ και στους ποδοσφαιριστές. Ευχόμαστε να γυρίσει σύντομα υγιής.

- Η  αλήθεια πονάει και δεν αρέσει σε κάποιους, αλλά αυτό δεν θα μας επηρεάσει και θα συνεχίσουμε να την γράφουμε. Ο φίλος που ενοχλήθηκε για το σχόλιο που αφορούσε ποδοσφαιριστή, να ξέρει πως όταν ένας ποδοσφαιριστής μέχρι και να γίνει 30 χρόνων δεν ανεβαίνει κατηγορία αλλά κατεβαίνει, δεν μπορεί να μιλάμε "για μπαμ" στην καριέρα του ή για οτιδήποτε σχετικό. Τελεία.

- Αυτό κι αν είναι είδηση. Ο προπονητής κύριος Λάμπρου Γιώργος μάλλον ετοιμάζει τα πράγματά του για να είναι στο ραντεβού με την νέα του ομάδα. Πάντως συνεχίζει τα μπάνια του σε παραλία της Χαλκίδας για να διατηρεί την φόρμα του. Έχουμε την εντύπωση πως αν τελικά αποδεχθεί την πρόταση της ομάδας αυτής, πολλοί θα εκπλαγούν.