Πέμπτη 24 Οκτωβρίου 2019

Καλημέρα

- Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα και να είσθε όλοι καλά στην υγεία σας και ρίξτε το και λίγο στην τρέλα γιατί δεν βγαίνει τίποτα με την σοβαρότητα. Δεν είναι λίγοι αυτοί που έχουν περάσει σε τέτοια φάση και καθημερινά δίνουν μάχη με τα λιθρίνια, τις τσιπούρες και μάλιστα αλανιάρες, αλλά και με τα παϊδάκια γιατί δεν είναι και χορτοφάγοι!!! Εμείς οι....
υπόλοιποι προσπαθούμε με ρεβυθόρυζο, με φακές και πατατούλες, άντε και γαύρο ή σαρδέλα.  Λοιπόν πάμε με τρέλα κι ας γίνει ότι θέλει.

- Κανένα πρόβλημα δεν έχουμε. Εμείς στείλαμε το αίτημά μας στην ΕΠΣΕ, αλλά δεν έχουμε καμιά βιασύνη. Έχουν τόσα πολλά στο κεφάλι τους οι άνθρωποι και δεν βρίσκουν χρόνο για μας. Έχουμε μια πρόταση, για να τους διευκολύνουμε. Να συναντηθούμε ξημερώματα Κυριακής με την αλλαγή της ώρας.  Αφού θα γυρίσουμε 1 ώρα πίσω τα ρολόγια, αυτή την ώρα να συναντηθούμε!!!!!

- Στο "στοίχημα" και οι επιστολές διαμαρτυρίας ομάδων προς την ΕΠΣΕ, για κακές διαιτησίες.Να δούμε ποιοι θα διαμαρτυρηθούν αυτό το Σαββατοκύριακο και θα επανέλθουμε στο θέμα. Πάντως εμείς είδαμε το φάκελο του διαιτητή που τον χαρακτήρισαν βαρύκοο και δηλώνουμε πως δεν έχει πρόβλημα. Ακούει κανονικότατα.

- Τελικά τι έγινε με αυτά που έλεγε ο κ. Μπάμπης Κουσκούτης και άφηνε να εννοηθεί πως κάποιοι πήραν χρήματα;;;; Περιμένουμε την αντίδραση του ΔΣ της ΕΠΣΕ, αλλά δεν είδαμε τίποτα εδώ και μέρες. Γιατί; Μπάμπη μήπως ξέρεις κι άλλα, αλλά δεν θα τα πεις ποτέ;;;;  Κατευθυνόμενος είσθε κύριε Μπάμπη μας ή είναι αλήθεια πως η ΕΠΣΕ σας βοήθησε πολύ;

- Τι πρέπει να διδάσκουν στην σχολή διαιτησίας; Να διδάσκουν πως πρέπει να σκύβουν το κεφάλι, να σφυρίζουν όπως τους λένε, να τους βρίζουν, να τους δέρνουν, να τους συκοφαντούν και να μη μιλάνε. Να διδάσκουν πως για να κάνουν ένα βήμα παραπάνω στην διαιτησία πρέπει να γλείφουν, να παρακαλάνε και πριν πάνε στον αγώνα να ρωτάνε τον προστάτη πως να παίξουν!!!!!!