Τρίτη 22 Οκτωβρίου 2019

ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ

Κύριοι, ηρεμήστε και αφήστε την ομάδα να προχωρήσει αγωνιστικά όσο μπορεί και απλά τα παιδιά να τιμήσουν την φανέλα του ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ. Ούτε επαγγελματίες είναι, ούτε θα κόψουν τις παρέες και την διασκέδασή τους. Όλα με μέτρο και ν΄ ακούνε τον προπονητή τους, τον κύριο Τοκπασίδη.
Να ξεκαθαρίσουμε πως ο κύριος Τοκπασίδης, αρέσει δεν αρέσει σε κάποιους, είναι αυτός που κράτησε και κρατάει όρθιο .....
τον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ.
Αυτοί οι οποίοι δεν τον γουστάρουν και τον συκοφαντούν, είναι αυτοί οι οποίοι έχουν τα δικά τους κόμπλεξ, αλλά ποτέ δεν μπόρεσαν να προσφέρουν διοικητικά στην ομάδα.
Μπορεί να κάνουν διάφορες εισηγήσεις στους διοικούντες, αλλά να ξέρουν πως μόνο κακές υπηρεσίες προσφέρουν.
Κύριοι ηρεμήστε. Προπονητής και ποδοσφαιριστές θα κάνουν ότι μπορούν και μακάρι να τα καταφέρουν οι διοικούντες και οι εκτελεστικοί.
Πάντως όταν πηγαίνουν σε αγώνες εκτός έδρας, να μην λένε όλοι ότι είναι πρόεδροι του ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ. Ένας είναι πρόεδρος και αυτός είναι ο κ. Λαθουράς.
Ο κ. Μορίδης είναι εκτελεστικός,αλλά αυτό δεν μετράει, αφού δεν το προβλέπει το καταστατικό!!!
Θα κλείσουμε γράφοντας πως αυτοί οι οποίοι θέλουν να θυμούνται το παρελθόν του ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ, θα πρέπει να μην ξεχνούν, πως υπήρχαν και άσχημες πολύ άσχημες στιγμές, όπως και το ξεπούλημα της ομάδας, τα περίεργα αποτελέσματα και άλλα τέτοια.
Η ομάδα πρέπει να κάνει νέα αρχή. Δεν πιστεύουμε πως μπορεί να την κάνει με το σημερινό σχήμα, αλλά ας περιμένουμε και θα δούμε.
Ο εκτελεστικός, θα πρέπει να δείξει πως μπορεί, κλείνοντας αυτές τις μέρες δύο έμπειρους και καλούς ποδοσφαιριστές. Αν δεν το κάνει, τότε δεν μπορεί και η ομάδα θα πρέπει με δουλειά να κρατηθεί στην κατηγορία.