Παρασκευή 25 Οκτωβρίου 2019

Καλημέρα στα καλά παιδιά

Για να ξεκαθαρίσουμε κάποια πράγματα και για να μην λέει ο καθένας ότι θέλει, θα γράψουμε την άποψή μας για την παρουσία του οποιουδήποτε πέριξ του αγωνιστικού χώρου στα γήπεδα του ποδοσφαίρου.
Κύριοι, αρέσει δεν αρέσει υπάρχουν κανόνες και κανείς δεν μπορεί να κάνει ότι θέλει.
Χωρίς διαπίστευση κανείς δεν μπορεί να βρεθεί στον χώρο αυτόν και φυσικά κανείς δεν μπορεί να κουνάει σε παρατηρητές και διαιτητές ένα χαρτί και να κόβει βόλτες στους πάγκους, στην...
πλάτη των βοηθών και όπου μπορεί να φανταστεί κανείς.
Επειδή χθες ακούσαμε πολλά και διάφορα απαντάμε.
Η ΕΠΣ ΕΥΒΟΙΑΣ θα πρέπει να επιστρέψει στην κανονικότητα και να προχωρήσει στις ονομαστικές διαπιστεύσεις και για συγκεκριμένους αγώνες και όχι για όλους και ανώνυμες.
Οι όποιες κόντρες των μελών του ΔΣ της Ένωσης δεν μπορεί να καταλήγουν στο κάνουμε ότι θέλουμε.
Ο διαιτητής και ο παρατηρητής θα έχει πλέον την ευθύνη για ότι κι αν συμβεί.
Εμείς μέχρι και σήμερα δεν δημιουργήσαμε ποτέ θέμα και κανείς διαιτητής και παρατηρητής δεν έχει να πει το παραμικρό εναντίον μας. Ποτέ μα ποτέ δεν κάναμε του κεφαλιού μας και πάντα πηγαίναμε στην θέση που όριζε η διοργανώτρια αρχή.
Επειδή η ΕΠΣΕ μάλλον δεν θέλει να υπάρχουν κανόνες και πιστεύει πως έτσι εξυπηρετεί τα συμφέροντα των σωματείων - μελών της, εμείς θα αποδείξουμε πως το αντίθετο ακριβώς συμβαίνει και πως σκόπιμα ή άθελά της εξυπηρετεί συμφέροντα άλλων.
Μια συνάντηση των αρμοδίων με εκπροσώπους των ΜΜΕ, θα ξεκαθάριζε πολλά, αλλά δυστυχώς δεν έγινε ποτέ.
Ας μη γελιόμαστε. Κάποιοι ή δεν ξέρουν να κάνουν την δουλειά τους ή για άλλους λόγους κλείνουν μάτια και αυτιά.
Μέσα από την περίφραξη θα πρέπει να μπαίνουν συγκεκριμένοι άνθρωποι και πάντως όχι αυτοί οι οποίοι δεν σέβονται τα δικαιώματα των σωματείων, αλλά λειτουργούν μόνο υπέρ της τσέπης τους.
Επειδή κάποιοι τσίμπησαν και αναφέρθηκαν σε συγκεκριμένο παρατηρητή και κυκλοφόρησαν διάφορα σενάρια, θα τους πούμε πως είναι από τους λίγους που ξέρουν τον ρόλο του παρατηρητή και πάντως ξέρουν  να εκτελούν τα καθήκοντά τους.
Πρόεδρε κύριε Ρέτσα, εμείς δεν θέλουμε να σας μεταφέρουμε αυτά που κυκλοφορούν στην πιάτσα, γιατί δεν τα πιστεύουμε, αλλά θα πρέπει να προστατέψετε τα συμφέροντα των σωματείων - μελών της Ένωσης.
Κύριοι Διαιτητές και παρατηρητές  ο χώρος μέσα από την περίφραξη σας ανήκει και είσθε υπεύθυνοι για ότι συμβεί. Φροντίστε λοιπόν να είναι ο καθένας στην θέση του και αυτή την θέση να την ορίζει η ΕΠΣΕ, για να έχει και την ευθύνη.