Σάββατο 26 Οκτωβρίου 2019

Καλησπέρα στην ΕΠΣ ΕΥΒΟΙΑΣ

 Θέλουμε να ενημερώνουμε για τα πάντα τους αναγνώστες μας, γιατί πραγματικά δεν έχουμε να τους κρύψουμε το παραμικρό και αυτό θα κάνουμε και για το θέμα που έχει να κάνει με το αίτημα που είχαμε στείλει προς τον πρόεδρο της ΕΠΣ Εύβοιας κύριο Γιάννη Ρέτσα και ζητούσαμε να γίνει μια συνάντηση ώστε να ενημερώσουμε για θέματα τα οποία είχαν πέσει στην αντίληψή μας.
Χθες το απόγευμα υπήρξε μια συζήτηση για το θέμα αυτό και δηλώνουμε πως από την συζήτηση διαπιστώσαμε πως το όλο θέμα είναι σε καλό δρόμο και πως πολύ....
σύντομα θα ξεκινήσουν οι διαδικασίες, ώστε όλα να μπούνε στην σωστή τους βάση και να μην υπάρχουν παρατράγουδα.
Είχαμε και έχουμε εμπιστοσύνη στον πρόεδρο κ. Γιάννη Ρέτσα, πιστεύαμε και πιστεύουμε στα μέλη του ΔΣ της Ένωσης και ευχόμαστε σύντομα όλα να μπούνε σε μία τάξη, να επανέλθει η ηρεμία και αυτή η διοίκηση να συνεχίσει να προσφέρει στο Ευβοϊκό ποδόσφαιρο, μακριά από αυτούς που θέλουν να έχουν λόγο και να λειτουργούν στο παρασκήνιο δημιουργώντας της παλιού τύπου παράγκες.
Κύριε πρόεδρε, κύριοι του ΔΣ, θα βρισκόμαστε πάντα στο πλευρό σας για να βοηθάμε στο έργο σας, αλλά και να ασκούμε κριτική.