Τρίτη 22 Οκτωβρίου 2019

Καλημέρα

- Φίλες και φίλοι αναγνώστες καλή σας μέρα και να είσθε όλοι καλά. Ο καιρός είναι Καλοκαιρινός και δεν πάνε για μπάνιο μόνο οι τολμηροί, αλλά πολλοί. Κάντε λοιπόν τα μπανάκια σας το Σαββατοκύριακο...
και μετά κατ΄ ευθείαν γήπεδο.

- Ο ΑΟΝ ΑΡΤΑΚΗΣ θα υποδεχθεί την Κυριακή το ΜΑΡΚΟ και για να μη γελιόμαστε, αν δεν κερδίσει χάνει την όποια ελπίδα θα είχε και πληρώνει τα τραγικά λάθη του Καλοκαιριού. Ένας φίλος από την Αρτάκη μας είπε: "Πρέπει να πάνε στην παραλία καλάμια και ν΄ αφήσουν ΟΛΟΙ εκεί τα καλάμια τους, μήπως και η ομάδα καταφέρει να σωθεί".

- Την καλημέρα μας στον Περιφερειάρχη κύριο Φάνη Σπανό και να προσέχει λίγο και την αντιπεριφέρεια Εύβοιας, γιατί σύμφωνα με πληροφορίες μας θα γίνουμε πρώτο θέμα στο ΜΜΕ. Πάντως αν ο αντιπεριφερειάρχης κλείσει τα μάτια του, θα βρεθεί ο ίδιος σε δύσκολη θέση και θα εκθέσει τον Φάνη.

- Τον ΗΡΑΚΛΗ ΨΑΧΝΩΝ δεν μπορεί να τον ανησυχεί η διαιτησία. Η ομάδα αυτή τα έχει όλα και δεν έχει ανάγκη από βοήθειες. Το 50 - 50 θέλουν και τίποτα παραπάνω. Κυκλοφορούν πολλά και διάφορα και φτάνουν στ΄ αυτιά των διοικούντων, αλλά είναι όλα σενάρια κάποιων για άλλους λόγους.

- Στο γήπεδο της Σκεπαστής ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ θα πάει για την πρώτη εκτός έδρας νίκη και αν τα καταφέρει, τότε η ΣΚΕΠΑΣΤΗ θα κάνει την πρώτη ήττα της!!! Στη Σκεπαστή πάντως κρατούν χαμηλούς τόνους και δουλεύουν για τον αγώνα αυτόν όπως και για τους άλλους αγώνες.