Τρίτη 22 Οκτωβρίου 2019

ΑΕ ΛΗΛΑΝΤΙΟΥ

 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
  Α.Ε.Λ.- ΑΕ ΠΡΟΠΟΝΤΙΣ   0-3

Ήττα  για την ομάδα μας με 3-0  από την  ομάδα της ΑΕ Προποντίς σε ένα αγώνα που η διαφορά δυναμικότητας ανάμεσα στις δύο ομάδες φάνηκε με το αποτέλεσμα να είναι δίκαιο.
Από την αρχή του αγώνα η ομάδα μας προσπάθησε να δώσει ένα δικό της ρυθμό στο παιχνίδι  και μέχρι το 17΄ δεν είχε κινδυνέψει αντιθέτως δημιούργησε και δύο φάσεις για γκολ, στο λεπτό αυτό όμως σε διώξιμο αμυντικού της φιλοξενούμενης ομάδας και λάθος εκτίμηση των αμυντικών μας ....
βρέθηκε τελικός αποδέκτης ο Gjoshi και με ωραία προσπάθεια έκανε το 0-1.
Το γκολ αυτό έδωσε άλλον αέρα στους παίκτες της ΑΕ Προποντίς και στο 34΄ πάλι επωφελήθηκαν λάθος συνεννόηση από τους παίκτες μας στο χώρο του κέντρου με αποτέλεσμα να γίνεται πάλι τελικός αποδέκτης ο Gjoshi και να κάνει το 0-2 που ήταν και αποτέλεσμα ημιχρόνου.
 Στο δεύτερο ημίχρονο και πολύ γρήγορα στο 46΄ πάλι από τον Gjoshi έγινε το 0-3 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα, με την ομάδα μας να μην μπορεί να σημειώσει κάποιο γκολ, αφού μία φορά το οριζόντιο δοκάρι και δύο φορές  ο τερματοφύλακας Κουσκούτης είπαν όχι σε προσπάθειες των παικτών μας.
Καλή η διαιτησία των κ.κ. Φώτη, Κοντογιαννίδη και Σέρρα.
Α.Ε.Λ.
Καρύμπας , Κόλλιας, Κουρούπης, Αθανασίου , Τζάνος, Παπαγεωργίου (55΄Ρωμανός),
Λαμπρόπουλος (46΄ Γκούμας), Μπαρίτας (46΄ Νάνος), Νικόλαρος  (46΄Ντούρμας),Ndoi, Κουλοχέρης.
Την επόμενη αγωνιστική η ομάδα μας θα παίξει την Κυριακή 27/10 και ώρα 15:00 τον ΑΟ Νέων  Στύρων στο γήπεδο Ζαράκων.

           ΚΟΥΜΠΑΡΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΙΚΡΟ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΡΑΦΑΗΛ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ

Η ομάδα μας ευχαριστεί τους αθλητές προπονητές, γονείς, φιλάθλους , τον Πρόεδρο της ΑΕ Προποντίς κ. Κουσκούτη και όλους όσους βοήθησαν στο να συγκεντρωθούν χρήματα στον ειδικό κουμπαρά της ομάδας μας για τον μικρό Παναγιώτη Ραφαήλ.
Μικρέ μας Παναγιώτη Ραφαήλ ευχόμαστε ο Θεός να είναι κοντά σου στο μακρινό ταξίδι της Βοστώνης και να γυρίσεις δυνατός και γερός.