Τετάρτη 23 Οκτωβρίου 2019

Καλημέρα

- Φίλες και φίλοι αναγνώστες καλή σας μέρα και να είσθε με το χαμόγελο, ώστε να ψάχνονται οι άλλοι για το αν παίρνετε ληγμένα!!!! Είναι δύσκολη εποχή, αλλά με τις απειλές Τσίπρα και Συριζαίων πως θα ξανακυβερνήσουν, να κάνουμε το σταυρό μας για να....
φύγει το κακό. Αλήθεια θα αντέχατε αυτό το μπάχαλο που είχαμε επί ΣΥΡΙΖΑ;

- Δεν θα γράψουμε τίποτα για τα όσα ακούσθηκαν στην Νομαρχιακή του ΚΙΝ ΑΛ, γιατί δεν θέλουμε να στενοχωρήσουμε τον κύριο Τσάμαρη, τον οποίο κάποιοι με τον τρόπο τους τον αμφισβήτησαν. Θα πείτε τώρα πως τι περιμένεις με τους λίγους του ΚΙΝ ΑΛ, αφού αν αναλάβει το παλιό ΠΑΣΟΚ, όσο δεν πήγε ΣΥΡΙΖΑ, θα έχουμε μια άλλη εποχή με τον πράσινο ήλιο.

- Για μας ο ΔΟΑΠΠΕΧ δεν είναι μαγαζί και δεν πρέπει να κάνει ούτε συμβιβασμούς, ούτε παζάρια, ούτε να είναι η ουρά συλλόγων και σωματείων. Ο ΔΟΑΠΠΕΧ είναι οργανισμός και πρέπει ν΄ αφήσει στην άκρη, τους εναγκαλισμούς με τον κάθε φορέα. Έχει διοίκηση, έχει τον μηχανισμό, έχει την τεχνογνωσία και μπορεί να κάνει τα πάντα και όχι να δίνει τα πάντα σε άλλους.

- Ακούσαμε να λένε πως ο ΑΟΝ ΑΡΤΑΚΗΣ έχει 4 βαθμούς λιγότερους από την ομάδα που είναι πάνω από την ζώνη υποβιβασμού. Λάθος κύριοι. Ο ΑΟΝ ΑΡΤΑΚΗΣ είναι 4 βαθμούς πίσω από τον ΠΑΛΛΗΝΙΑΚΟ από τον οποίο έχασε στην Αρτάκη, 3 βαθμούς πίσω από τον ΑΙΟΛΙΚΟ τον οποίο δεν κέρδισε στην Αρτάκη,3 βαθμούς πίσω από το ΚΑΠΑΡΕΛΛΙ και 3 βαθμούς πίσω από τα ΣΠΑΤΑ.
Για να αποφύγει λοιπόν τον υποβιβασμό πρέπει να βάλει από κάτω του 4 ομάδες και όχι 1!!!!!

- Ο ΑΠΟΛΛΩΝ ΕΡΕΤΡΙΑΣ σίγουρα μπορεί να βρει τον δρόμο του, αν εμπιστευθεί τα νέα παιδιά και τα δώσει χρόνο. Αυτά δίπλα σε κάποιους έμπειρους μπορούν να δώσουν στην ομάδα την χαμένη αίγλη της. Πιστεύουμε πως ο κ. Τσαραντάνης ο οποίος ξέρει τα παιδιά, αυτό θα κάνει και σύντομα θα δούμε μια άλλη ομάδα.

- Για τους διαιτητές γράψαμε πολλά και πιστεύουμε πως δεν υπάρχει λόγος να συνεχίσουμε. Περιμένουμε να δούμε την αντίδραση της ΕΠΣΕ, της Επιτροπής Διαιτησίας, αλλά και του Συνδέσμου Διαιτητών, γιατί αν σε όλους αυτούς αρέσει "το φτύσιμο" ας κάνουν και λούσιμο μ΄ αυτό.