Σάββατο 26 Οκτωβρίου 2019

Καλησπέρα κύριε Βαγιάννη

 Πρόεδρε του ΑΟΝ ΑΡΤΑΚΗΣ κύριε Βαγιάννη, πιστεύαμε πως δεν είσθε άνθρωπος που δεν αντέχει την αλήθεια ή τέλος πάντων τα σχόλια και την κριτική.
Εμάς ξέρετε δεν μας συγκινούν τα δελτία τύπου και ούτε μας είναι χρήσιμα.
Μέχρι και της 14 Οκτωβρίου μας στέλνατε τα δελτία τύπου και το τελευταίο ήταν η λύση της συνεργασίας σας με τον κύριο Κλάδη. Από τότε κάτι σας....
ενόχλησε και δεν ξαναστείλατε!!!
Απευθυνόμαστε σ΄ εσάς γιατί από εσάς ερχόταν τα δελτία τύπου.
Θα θέλαμε να μάθουμε τι απ΄ όλα τα σχόλια σας ενόχλησε περισσότερο.
Τέλος πάντων.
Πρόεδρε κύριε Βαγιάννη, λυπούμαστε που θα το γράψουμε, αλλά για να παραμείνει στην κατηγορία η ομάδα πρέπει να ενισχυθεί και αυτό έχει το κόστος του. Αν δεν ενισχυθεί, τότε ο κ. Αυλωνίτης και οι ποδοσφαιριστές που σήμερα υπάρχουν, θα πρέπει να ξεπεράσουν τον εαυτό τους και να έχουν μεγαλύτερα κίνητρα. Εμείς πιστεύουμε πως μπορούν, αρκεί η διοίκηση να μην έχει σηκώσει ψηλά τα χέρια.
Κύριε Βαγιάννη εσείς να μην ξεχάσετε τις όσες δηλώσεις έχετε κάνει για το μέλλον της ομάδας, γιατί εμείς θα σας τις θυμίσουμε. Εμείς δεν ανήκουμε σ΄ αυτούς που θα ρίξουν ευθύνες σε ποδοσφαιριστές. Η ευθύνη ανήκει στην διοίκηση. Λένε πως εσείς κάνατε αυτό που θέλατε και δεν ακούγατε κανέναν. Εσείς λέτε πως πλέον δεν βοηθάει κανένας.
Εμείς πάντως δεν φταίμε.
Σας ευχαριστούμε που δεν καταλάβατε πως η αλήθεια είναι αλήθεια, αλλά αυτοί που σας χαϊδεύουν τ΄ αυτιά, εύκολα θα πάνε με τον επόμενο.
Δημοσιοποιούμε το τελευταίο Δελτίο Τύπου, γιατί μας είπαν πως δεν μας στέλνατε ποτέ!!!!!




ΘΕΜΑ: ΛΥΣΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ - ΚΛΑΔΗ ΚΩΣΤΑ 

Εισερχόμενα
x

Giannis Vagiannis

Δευ, 14 Οκτ, 2:32 μ.μ. (πριν από 12 ημέρες)
προς κρυφή κοιν.: εγώ
Αθλητικός Όμιλος Νέας Αρτάκης                                                                                               14/10/2019
Τηλέφωνο: 22210-42960
Διεύθυνση: ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΕΩΣ
Facebookaona fc

ΘΕΜΑ: ΛΥΣΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ - ΚΛΑΔΗ ΚΩΣΤΑ 

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΑΡΤΑΚΗΣ και ο Πρόεδρος θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε οτι λυεται η συνεργασια μας με τον Προπονητη Κώστα Κλάδη καθως εγινε αποδεκτη η παραίτηση του απο την ομαδα μας για προσωπικούς λόγους .
Θα θέλαμε να τον ευχαριστήσουμε για την προσφαορά του στην ομάδα μας και να του ανταποδώσουμε την αγάπη και τον σεβασμό , του ευχόμαστε υγεία σε αυτόν και την οικογένειά του κάθε καλό στο μέλλον στην προσωπική και προπονητική του σταδιοδρομια .

Εκ του ΔΣ ο προεδρος