Τρίτη 17 Δεκεμβρίου 2019

....φαπούλες

- Τι κακό μας βρήκε; Σε κάποιους δεν αρέσει ο στολισμός, δεν αρέσουν οι Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις, δεν αρέσει τίποτα γιατί απλά τα κάνει η νέα δημοτική αρχή και η οποία δεν μοιράζει χρήματα για να κάνουν αυτοί το κέφι τους. Κυρίες ....
και κύριοι τα χρήματα των δημοτών θα πρέπει ο δήμος να τα δίνει εκεί που πρέπει και όχι στις τσέπες κάποιων.

- Η δήμαρχος κυρία Βάκα προτιμά να κάνει αυτά που βοηθούν την καθημερινότητα των δημοτών κι όχι φτηνά πανηγυράκια με μεγάλο κόστος και σε συγκεκριμένα σημεία για να κερδίζουν κάποιοι.

\- Θα χαρούμε πολύ να δούμε την δήμαρχό μας στην γιορτή του 2ου Δημοτικού Βασιλικού, την Πέμπτη το απόγευμα στις 18:00. Θα χαρούμε να παρακολουθήσει την θεατρική παράσταση "η Χριστουγεννιάτικη μάχη των γλυκών", μαζί με τον αντιδήμαρχό μας κύριο Σέρρα, τον αντιδήμαρχο έργων κύριο Γουρνή, τον πρόεδρο της Κοινότητας κ. Τροχούτσο και όλους τους δημοτικούς και Κοινοτικούς Συμβούλους και ΟΛΟΙ ΜΑΙ να δώσουμε το σύνθημα της φωταγώγησης του Χριστουγεννιάτικου καραβιού για το οποίο φρόντισε ο Σύλλογος Γονέων και κηδεμόνων.

- Η ελπίδα μάλλον υπάρχει και κάτι θα γίνει και στο Λευκαντί με την νέα δημοτική αρχή. Είδαμε πως στον παραλιακό κάτι έκαναν για να μην μένουν τα νερά της βροχής στο δρόμο. Συνεχίστε γιατί τα προβλήματα είναι πολλά. Πάντως τα πιτσιρίκια ψάχνουν και για μια παιδική χαρά και κάτι για τον αθλητισμό!!!!