Σάββατο 21 Δεκεμβρίου 2019

Καλημέρα

- Φίλες και φίλοι αναγνώστες καλή σας μέρα και καλό Σαββατοκύριακο να έχετε. Εμείς πιθανότατα να έχουμε κάποια κενά, αφού κάτι συνέβη και πρέπει να ρίξουμε εκεί την προσοχή μας. Θέλουμε να συγχαρούμε δημόσια τους ποδοσφαιριστές του ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ για την στάση τους, απέναντι στην....
ομάδα. Ο εκτελεστικός το χόντρυνε πολύ το παιχνίδι και οφείλει να τελειώσει το θέμα. Αν την Δευτέρα δεν είναι εντάξει απέναντι στα παιδιά, τότε το παρατράγουδο θα τελειώσει. Ο πρόεδρος κύριος Λαθουράς και όλοι όσοι ανήκουν στο ΔΣ, έχουν τεράστιες ευθύνες και θα τις αναλάβουν.

- Μετά από πολλές αναβολές, χθες υπήρχε νέο ραντεβού σε ξενοδοχείο της παραλίας για να πληρωθούν τα παιδιά και μετά ο εκτελεστικός τους είχε καλέσει σε ταβέρνα για φαγητό. Περίπου 1 ώρα πριν την συνάντηση ο εκτελεστικός δήλωνε πως οι γιατροί δεν του επιτρέπουν τις μετακινήσεις και δεν θα μπορέσει να έρθει, αφού τελικά έχει σοβαρό πρόβλημα υγείας!!!! Δήλωσε πως οι πληρωμές θα γίνουν την Δευτέρα 23 Δεκεμβρίου. Θα τους δώσει είπε τα χρήματα Νοεμβρίου και στις 17/01/2020 θα τους δώσει έναν ακόμη μισθό και τα υπόλοιπα χρήματα θα τα δώσει σε  4  δόσεις
μαζί με τους μισθούς Ιανουαρίου, Φεβρουαρίου, Μαρτίου και Απριλίου!!!!!

- Ο εκτελεστικός είπε πως δεν πήρε ούτε 1 ευρώ από χορηγίες!!! Συγνώμη αλλά όλοι αυτοί οι χορηγοί στις στολές τι είναι;   Ποιος δουλεύει ποιον άραγε; Αν θυμόμαστε καλά ο εκτελεστικός είχε δηλώσει πως δεν θα χρειασθεί να βάλει κανείς χρήματα αφού ο ίδιος θα έβαζε 100.000 ευρώ.

- Πάμε όμως και στον πρόεδρο τον κύριο Λαθουρά. Τι έγινε κύριε Λαθουρά; Γιατί τέτοια επίθεση στον κύριο Τοκπασίδη; Τι μένος είναι αυτό εναντίον του; Σας ενοχλεί που ο κ. Τοκπασίδης κράτησε μόνος του ζωντανή την ομάδα; Που ήσασταν εσείς;  Κύριε Λαθουρά ακούσατε εσείς καμιά κουβέντα από τους ποδοσφαιριστές εναντίον του κυρίου Τοκπασίδη; Κύριε Λαθουρά ο Τοκπασίδης και τα παιδιά αγαπούν την ομάδα, την στήριξαν και θα την στηρίξουν όσο χρειασθεί και γι΄ αυτό φροντίστε την Δευτέρα να είσθε εντάξει στην δέσμευσή σας για να μην χρειασθεί να χρησιμοποιήσουν τον δρόμο της δικαιοσύνης για τα δεδουλευμένα τους. Μπορεί να λέτε εσείς πως είναι ερασιτεχνικό σωματείο, αλλά υπάρχει το αλλά για τα οδοιπορικά τους

- Είπατε πως αν δεν πληρώσει ο εκτελεστικός την Δευτέρα, θα υπάρξουν εξελίξεις. Μία θα πρέπει να είναι η εξέλιξη κύριε Λαθουρά. Δηλώσατε φίλος του και πως του έχετε εμπιστοσύνη. Δεσμευτήκατε εσείς προσωπικά πως θα πληρώσετε κάποιους ανθρώπους και δεν το κάνατε. Πακέτο είσθε όλοι και της διοίκησης και του εκτελεστικού. Δεν υπάρχει το ΑΝ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ. Παραμονή  Χριστουγέννων είναι και είναι αμαρτία από τον Θεό, να γίνουν ΟΛΟΙ καπνός. Αν αυτό συμβεί τότε πραγματικά θα υπάρξουν εξελίξεις, αλλά όχι στο αγωνιστικό κομμάτι. Τα ονόματα ΟΛΩΝ "θα παίξουν" δυνατά , όχι μόνο στην Χαλκίδα και την Εύβοια, αλλά σε όλη την Ελλάδα.

- Θέλουμε να αφήσουμε στην άκρη την κυρία η οποία ανέλαβε έναν ρόλο ενδιάμεσου, ανάμεσα στον εκτελεστικό και την ομάδα. Εκτέθηκε, αλλά οι πληροφορίες μας λένε πως είναι κυρία σε όλα της και πραγματικός μάγκας, αφού έκανε ότι μπορούσε και έτρεχε όλη την μέρα στην προσπάθειά της να βοηθήσει.

- Κυρίες και κύριοι, αυτοί που έβαλαν τρικλοποδιές στον κύριο Βουρδάνο, τώρα ας αναλάβουν τις δικές τους ευθύνες. Αυτοί που πήραν αγκαλιά τον εκτελεστικό και τον ήθελαν στην Χαλκίδα, γιατί τον πίστεψαν και γιατί θα είχαν κομμάτι από την πίτα, ας βγούνε τώρα μπροστά.

- Κλείνοντας να συγχαρούμε τους ποδοσφαιριστές και τον κύριο Τοκπασίδη για την στάση τους και  να τους ζητήσουμε να συνεχίσουν να κρατούν στα χέρια τους τον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ.