Τρίτη 17 Δεκεμβρίου 2019

Η άποψή μας για το θέμα Καρβέλη

Ο προπονητής της Ερέτριας κύριος Γιάννης Καρβέλης, δεν ήθελε να προσβάλει τον Ελλήσποντο, ούτε την Νέα Λάμψακο. Αυτή είναι η άποψή μας. Ο κ. Καρβέλης όταν βρεθεί μπροστά σ΄ ένα μικρόφωνο μετά από νίκη, βάζει πολύ σάλτσα στις δηλώσεις του και μοιραίο είναι όταν φιλοσοφείς και είσαι ημιμαθής να λες μπούρδες σαν κι αυτή με το σήμα του ΕΛΛΗΣΠΟΝΤΟΥ και το ....
ρόστερ της ομάδας.
Ο κύριος Καρβέλης επιτρέψτε μας να γράψουμε, νομίζει πως μπορεί το όνομα ενός προπονητή ή το όνομα ενός προπονητή, μπορεί να έχει μεγαλύτερη αξία, από αυτή του σήματος ή του ονόματος μιας ομάδας.
Κυρίες και κύριοι του ΕΛΛΗΣΠΟΝΤΟΥ της ΝΕΑΣ ΛΑΜΨΑΚΟΥ κοιτάξτε την ομάδα σας και κανένας Καρβέλης δεν μπορεί να μειώσει, αυτό που εκπροσωπεί και είναι ο ΕΛΛΗΣΠΟΝΤΟΣ.
¨Οσο για τον κύριο Καρβέλη ας ζητήσει μια καθαρή συγνώμη χωρίς σάλτσες. Αν δεν το κάνει, θα σημαίνει πως δεν ήταν μπούρδες αυτό που είπε, αλλά συνειδητή  δήλωση.
Σε αυτή την περίπτωση τον λόγο θα έχει το ΔΣ του ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΕΡΕΤΡΙΑΣ το οποίο θα πρέπει να προχωρήσει σε μια δήλωση  για τις δηλώσεις Καρβέλη.
Αν τίποτα από αυτά δεν γίνει, τότε λυπούμαστε αλλά ο καθένας θα πάρει αυτό που του αξίζει.