Τετάρτη 18 Δεκεμβρίου 2019

Καλημέρα

- Φίλες και φίλοι αναγνώστες καλή σας μέρα και να είσθε καλά. Καλές γιορτές να έχετε και Καλά Χριστούγεννα.  Ας αγκαλιάσουμε περισσότερο τα παιδιά. Όχι μόνο τα δικά μας παιδιά, αλλά όλα τα παιδιά. Εμείς οι μεγάλοι είμαστε υπεύθυνοι για τον κόσμο στον οποίο τα μεγαλώνουμε. Ας φροντίσουμε λοιπόν όλοι για τα παιδιά και έτσι θα ...
νοιώσουμε κι εμείς παιδιά.

-  Από τις 23 Δεκεμβρίου 2019 και μέχρι και 06 Ιανουαρίου 2020 στο apopsignomi θα παίξουν οι ευχές όλων όσων μας προτίμησαν για να ευχηθούν Καλά Χριστούγεννα  και Καλή Χρονιά. 

- Τι έγινε εκεί στον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ. Πληροφορίες λένε πως κανείς δεν λέει κάτι επίσημα και πολύ περισσότερο, κανείς δεν κάνει τίποτα, έστω και ανεπίσημα. Φαίνεται πως εύκολα μπαίνει κανείς από την είσοδο σε ένα νοσοκομείο, αλλά πολύ δύσκολα βρίσκει την έξοδο για να βγει από αυτό.

- Ο ΑΟ ΑΥΛΩΝΑΡΙΟΥ δέχθηκε 5 γκολ από την ΔΟΞΑ ΠΡΟΚΟΠΙΟΥ και αυτό το 2 - 5 θα το θυμάται για πολύ καιρό, αν και όλοι εκεί στο Αυλωνάρι θέλουν να το ξεχάσουν. Ο προπονητής κύριος Γιάννης Μπασούκος πάντως δεν έχει θέμα και δεν θέλει να ξεχάσει τίποτα. Να μπορέσει να διορθώσει τα παιδαριώδη λάθη που έγιναν θέλει.

- Αυτή η Δημοτική Αρχή στο δήμο Χαλκιδέων θα μας τρελάνει. Από την μια την κατηγορούν ραδιοφωνατζήδες πως δεν κάνει έργα και την ίδια στιγμή την κατηγορούν πως κάνει έργα με απευθείας αναθέσεις!!!! Ποιοι το κάνουν αυτό; Φυσικά ραδιοφωνατζήδες που ούτε ν΄ ακούνε δεν ήθελαν για Βάκα, Γουρνή, Κώσταρο κλπ και που είχαν καθημερινά "στον αέρα" τους Παγώνη - Καθαροσπόρη.  Ξέχασαν όμως να μας πούνε για τις απευθείας αναθέσεις Καθαροσπόρη και Παγώνη. ξέχασαν να μας πούνε τι έγινε με κάτι διαγωνισμούς μαϊμού όπως οι ίδιοι τις χαρακτήριζαν για το "σκατονήσι" και τις πλημμύρες στο Δοκό!! Ας το καταλάβουν καλά. Όσο κι αν προσπαθούν, το δάχτυλο της Βάκα και του Γουρνή δεν θα το βρούνε "βουτηγμένο στο μέλι".

- Κανένα πρόβλημα δεν έχουμε με τον πρόεδρο κύριο Ρέτσα και τα μέλη του ΔΣ της ΕΠΣΕ και αυτό το έχουμε αποδείξει εδώ και χρόνια. Το γράφουμε όμως και το λέμε δυνατά. Κανείς δεν θ μπορέσει να διαψεύσει τις αναρτήσεις μας και με κανένα τρόπο. Ούτε ένα ψέμα δεν έχουμε γράψει και διοίκηση και επιτροπές και διαιτητές θα κριθούν στην πράξη και όχι στα λόγια.