Δευτέρα 16 Δεκεμβρίου 2019

Α΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ Εύβοιας

Τρεις αγώνες είχαμε την Κυριακή για την Α΄ κατηγορία της Εύβοιας.
- Ο ΤΑΜΥΝΑΪΚΟΣ άνετα κέρδισε τον ΠΑΝΤΡΙΑΔΙΚΟ με 5 - 0 και έτσι επανήλθε στις νίκες και θέλει να βρεθεί σε  τροχιά βαθμολογικής ανόδου. Ο ΤΑΜΥΝΑΊΚΟΣ μπορεί και κατά την άποψή μας δεν θα χάσει τουλάχιστον την 2η θέση η οποία έχει ....
ενδιαφέρον. Ο ΠΑΝΤΡΙΑΔΙΚΟΣ όπως κάθε χρόνο συνηθίζει θα ζήσει και πάλι την περιπέτεια της παραμονής στην κατηγορία.
- Η ΣΚΕΠΑΣΤΗ ευτύχησε στο τέλος να ισοφαρίσει τον ΟΛΥΜΠΟ και να πάρει τον βαθμό της ισοπαλίας και να κρατηθεί και στην 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα. Η ΣΚΕΠΑΣΤΗ έχει ένα καλό σύνολο και φυσικά θα είναι επιτυχία το να παραμείνει στην πρώτη 4άδα του βαθμολογικού πίνακα. Ο ΟΛΥΜΠΟΣ έχασε την μπουκιά από το στόμα στην ΣΚΕΠΑΣΤΗ, αλλά έχει 19 βαθμούς και είναι στην μέση της βαθμολογίας. Να μην ξεχνάει κανείς πως η ομάδα δείχνει να έχει δυναμική και πολλά αποθέματα.
- Η ΑΙΔΗΨΟΣ έχασε στην έδρα της από τον ΑΜΑΡΥΝΘΙΑΚΟ και έτσι έχασε την ευκαιρία ν΄ απομακρυνθεί από την ζώνη υποβιβασμού.. Παρά την ήττα έχει 16 βαθμούς και πιστεύουν πως η ομάδα δεν θα κινδυνεύσει. Ο ΑΜΑΡΥΝΘΙΑΚΟΣ πήρε βαθμολογική ανάσα και ελπίζει πως θα καταφέρει να παραμείνει στην κατηγορία. Δουλειά και μόνο δουλειά επιμένει να λέει ο προπονητής κύριος Κρόκος.