Τετάρτη 18 Δεκεμβρίου 2019

Σας ευχαριστούμε

Δεχθήκαμε μηνύματα από κάποιους και μας είπανε πως ουσιαστικά ο πρόεδρος της ΕΠΣΕ, μας έδωσε στεγνά με την ομιλία του προς τους διαιτητές την Δευτέρα το βράδυ. Πληροφορηθήκαμε τα όσα είπε ο πρόεδρος κύριος Γιάννης Ρέτσας στους διαιτητές και δεν ανήκουμε σ΄ αυτούς που θα του υπαγορεύουν το τι θα λέει. Δημοκρατία έχουμε και ο καθένας θα λέει την άποψή του ελεύθερα.
Εμείς συνεχίζουμε την δουλειά μας κι ο πρόεδρος την δική του.
Η αλήθεια π΄ντως είναι μία και κανείς δεν μπορεί να ...
την κρύψει. Ο κύριος Ρέτσας υπήρξε αντιπρόεδρος στο  ΔΣ της ΕΠΣ Εύβοιας εδώ και χρόνια και δεν εμφανίσθηκε στην ΕΠΣΕ τώρα. Για ότι έγινε λοιπόν όλα αυτά τα χρόνια στο Ευβοϊκό ποδόσφαιρο, έβαζε και ο ίδιος την υπογραφή του, αφού το ψήφιζε. Την άποψή του για τους διαιτητές την γνωρίζουμε καλά. Τόσο καλά όσο και ο ίδιος εκείνους "τους παράγοντες" που χρόνια προσπαθούν να χτίσουν παράγκα.
Ας μας πει λοιπόν ο πρόεδρος, αν θα μείνουμε στα λόγια ή θα κάνει πράξη, αυτά που λέει πως θα υπηρετήσει. Ας φροντίσει ώστε οι διαιτητές να γράφουν όσα ακούνε και να σφυρίζουν αυτά που βλέπουν κι ας τους στηρίξει με πράξεις. 
Αλήθεια θα συνεχίσει να λέει στους διαιτητές να έχουν καλή συμπεριφορά προς τους παράγοντες και να επιτρέπει στους παράγοντες να τους βρίζουν χυδαία; 
Αγαπητέ πρόεδρε κύριε Ρέτσα, ούτε ένα ψέμα δεν γράψαμε και δεν επιδιώκουμε να πάρουμε την θέση σας. Άλλοι είναι αυτοί που σας έβλεπαν με μισό μάτι και τους ξέρετε.
Εμείς κωλοτούμπες δεν κάνουμε.
Παράγοντες και διαιτητές πρέπει να κάνουν σωστά την δουλειά τους και όταν δεν τα καταφέρνουν, ας μην έχουν την απαίτηση να είναι στα ψηλά πατώματα. Καλό το ρετιρέ, αλλά πρέπει να ξέρεις για να φτάσεις σ΄ αυτό.