Τετάρτη 18 Δεκεμβρίου 2019

...σουτάκια

- Γράψαμε πολλές φορές, πως όταν έρθει η ώρα θα μιλήσουμε για τον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ, για το τι συνέβη και η ομάδα πέρασε στα χέρια "εκτελεστικών" οι οποίοι είχαν και έχουν άλλα στο μυαλό τους, για το ποιοι δεν ήθελαν να γυρίσει σελίδα η ομάδα και έκαναν τα πάντα για να διώξουν κάποιους ανθρώπους και πολλά άλλα. Στην ....
ώρα τους όλα κύριοι. Μήπως όμως αυτοί που έχουν ευθύνες, θα πρέπει να μας πούνε τι συμβαίνει τώρα; Εμείς στηρίζουμε την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών και του κ. Τοκπασίδη και όλο αυτό το διάστημα τους ζητάμε κρυφά και φανερ΄να κάνουν υπομονή.

- Οι ΑΒΑΝΤΙΔΕΣ κέρδισαν τις ΕΛΠΙΔΕΣ στην Καρδίτσα, αλλά αυτό ούτε την κατηγορία σώζει, ούτε άθλος ήταν. Η ομάδα έχει Γολγοθά μπροστά της και θα πρέπει να αλλάξουν κάποια πράγματα αν θέλει να έχει ρόλο πρωταγωνιστή και όχι κομπάρσου. Εμάς δεν μας αρέσει το μία ζέστη μία κρύο και γι΄ αυτό επιμένουμε στην οργάνωση της ομάδας σε όλα τα επίπεδα.

- Δεν κρύψαμε ποτέ την συμπάθειά μας προς τους ανθρώπους της Δόξας Προκοπίου και δεν μπορούμε να καταλάβουμε ποιους ενοχλεί αυτό. Εμείς "δεν δίνουμε λογαριασμό" σε κανέναν και δεν δεχόμαστε και υποδείξεις για το ποιους θα συμπαθούμε και ποιους όχι. Η οικογένεια Κουτσουφλάκη στηρίζει την ΔΟΞΑ Προκοπίου και όποιος το αμφισβητεί ας βγει να το πει. Φίλες κι φίλοι αναγνώστες είναι από τις λίγες ομάδες που οι διοικούντες θέλουν να παίζουν τα παιδιά μπαλίτσα σε όποια κατηγορία κι αν είναι η ομάδα. Εμείς δεν έχουμε δυνατότητα άλλης στήριξης της ομάδας, εκτός από το να γράφουμε δυο λόγια γι΄ αυτήν. Αν αυτό ενοχλεί, συγνώμη αλλά θα το ξανακάνουμε.