Πέμπτη 19 Δεκεμβρίου 2019

Καλημέρα

- Φίλες και φίλοι αναγνώστες καλή σας μέρα και να είσθε όλη καλά στην υγεία σας και φυσικά να περάσετε όμορφα τις γιορτές. Θα πρέπει να στείλουμε ένα μήνυμα σ΄ αυτούς οι οποίοι πιστεύουν πως μπορεί και να τους πιστεύουμε!!!!! Μας αρέσει αυτό το παιχνιδάκι και τους λέμε ....
πως ξέρουμε να το παίζουμε. Αφού θέλουν δούλεμα θα το έχουν. Θα τους λέμε αυτά που θέλουμε για να βγαίνουν στην πιάτσα και να λένε μπούρδες. Με λίγους ανθρώπους πλέον θα συζητάμε ανοιχτά και λίγους θα μετράμε ως γνωστούς και ακόμη λιγότερους ως φίλους.

- Αύριο Παρασκευή  έρχεται ο Άγιος Βασίλης στον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ και έρχεται ως εκτελεστικός γι να φέρει δώρα σε ποδοσφαιριστές, προπονητές κλπ. Μαθαίνουμε πως το Σάββατο ο Άγιος Βασίλης θα είναι και στο γήπεδο και θα έχει μαζί του 5 θηλυκούς Αγιοβασίληδες και 5 σάκους. Τον σάκο με τα λεφτά του Σεπτεμβρίου, τον σάκο με τα λεφτά του Οκτωβρίου, τον σάκο με τα λεφτά του Νοεμβρίου, τον σάκο με τα λεφτά του Δεκεμβρίου και τον σάκο με το δώρο Χριστουγέννων!!!

- Όταν δεν λες την αλήθεια, κάποια στιγμή έρχεται η ώρα να σου την πούνε άλλοι και τότε σε πονάει. Όταν κάποιοι αυτή την αλήθεια την ξέρουν και σε καλύπτουν, τότε έχουν τεράστιες ευθύνες. Αυτά ισχύουν και στην πολιτική και στον χώρο του αθλητισμού κι ιδιαίτερα κι στο χώρου του ποδοσφαίρου. Δεν θέλουμε λοιπόν να παρεξηγηθεί κανείς όταν μετά τις γιορτές και με την ανατολή του 2020 θα δούνε το φως της δημοσιότητας αλήθειες.

- Ποιος άραγε θυμάται εκείνα τα συκοφαντικά φέιγ βολάν με τα οποία κάποιοι συκοφαντούσαν τον κύριο Στούπα σε σχέση με το πέρασμά του από τον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ;;  Φανταζόμαστε λίγοι. Ε, λοιπόν η υπόθεση μετά από κάποια χρόνια έρχεται στις αίθουσες των δικαστηρίων. Έρχεται στις αίθουσες των δικαστηρίων και θα δούμε αν τελικά ο κατηγορούμενος είναι ένας ή περισσότεροι και τι λέει το κατηγορητήριο. Να θυμίσουμε πως ο κ. Στούπας είχε καταθέσει μήνυση κατά αγνώστων, καταθέτοντας τα στοιχεία που τότε είχαν δημοσιευθεί. 

- Τα πράγματα δεν είναι απλά και πιστέψτε μας, κανείς δεν πρέπει να κρύψει αυτά που ξέρει για το θέμα, γιατί έτσι μπορεί να βρεθεί ο ίδιος σε δύσκολη θέση. Όσοι θίχτηκαν τότε από αυτά που κυκλοφόρησαν, μπορεί να μην ήξεραν ονόματα, αλλά ήξεραν τι κυκλοφορούσε όχι μόνο στην πιάτσα, αλλά και στο διαδίκτυο και στις συζητήσεις και γι΄ αυτό οδηγήθηκαν στην μήνυση. Προσοχή λοιπόν, έστω και τώρα.