Σάββατο 21 Δεκεμβρίου 2019

....σουτάκια

-  Γράψαμε ένα σχόλιο για τον τρόπο που επέλεξε η διοίκηση του ΛΗΛΑ να προσελκύσει τον κόσμο στο γήπεδο. Ο φίλος που τηλεφώνησε δεν πίστευε πως υπήρξε ανακοίνωση με την οποία οι διοικούντες τον ΛΗΛΑ, θυμίζουν κάτι που έγινε πριν ένα χρόνο στα Ψαχνά. Όταν του στείλαμε την ανακοίνωση μας είπε; "Πηγαίνω στους αγώνες του ΛΗΛΑ, αλλά τώρα δεν θα πάω, γιατί ...
δεν θέλω να είμαι ένας από αυτούς που θα δώσουν το δικαίωμα σε κάποιους να προκαλούν". Εμείς ευχόμαστε να είναι όλα μέσα σε αθλητικά πλαίσια και να κερδίσει ο καλύτερος.

- Ο Θοδωρής Σαλεμής συνεχίζει από το πόστο του Γενικού Αρχηγού στην ομάδα του ΤΑΜΥΝΑΪΚΟΥ χωρίς φανφάρες και τυμπανοκρουσίες. Ο κ. Σαλεμής πιστεύει στην ομάδα και τους ποδοσφαιριστές και λέει τα καλύτερα για τον πρόεδρο κύριο Κατσινόπουλο. Αναγνωρίζει τα λάθη που έγιναν και πιστεύει πως η συνέχεια θα είναι καλύτερη για τον ΤΑΜΥΝΑΊΚΟ.

- Το είχαμε γράψει. Ο τύπος είναι ικανός να σκηνοθετήσει ακόμη και την κηδεία του, για να πείσει πως τον βρήκε δύσκολη στιγμή. Το πρόβλημα δεν είναι ο τύπος, αλλά αυτοί που τον έφεραν και αυτοί που τον καλύπτουν ακόμη και σήμερα.

-  Μην το παρατραβάτε κάποιοι γιατί θα εκτεθείτε ως συνήθως. Εμείς δεν βγάζουμε κακίες για κανέναν και φυσικά, δεν μας ενδιαφέρει η δημοσιότητα και το να παριστάνουμε τον παράγοντα, τον προπονητή ή κάτι άλλο, ενώ όλοι γνωρίζουν πως δεν το έχουμε. Ας πληρώνει όποιος θέλει όποιον θέλει, αλλά εμάς αφήστε μας στην ησυχία μας. Εμείς πάντα κρατάμε αποστάσεις, όταν μια ομάδα γίνει μαγαζάκι.