Τετάρτη 18 Δεκεμβρίου 2019

...φαπούλες!!!

- Το ξαναγράφουμε. Με τις βροχές που είχαμε το Σαββατοκύριακο, κανένας αγώνας από αυτούς που είχαν ορισθεί στα γήπεδα του Δήμου Χαλκιδέων δεν αναβλήθηκε, ενώ την ίδια στιγμή αναβλήθηκαν 2 αγώνες σε γήπεδα του Δήμου Διρφύων Μεσσαπίων!!!! Πως είναι λοιπόν δυνατόν να μιλάμε για αδιαφορία .....
του ΔΟΑΠΠΕΧ για τα γήπεδα;; Άλλο να λέμε για προβλήματα στα γήπεδα και να πιέζουμε και άλλο να απαξιώνουμε και τις προσπάθειες. 

- Εμείς δεν δείξαμε το φύλλο αγώνα σε κανέναν έγραψε ένας κύριος από την ΝΗΛΕΑ, για τον αγώνα ΠΡΟΠΟΝΤΊΔΑ - ΝΗΛΕΑΣ κι δεν καταλάβαμε τι ήθελε να πει, αφού εμείς ποτέ δεν γράψαμε πως κάποιος μας έδειξε το φύλλο αγώνα. Γράψαμε πως όταν κάτι το γνωρίζουν περισσότεροι του ενός, αυτό παύει να είναι μυστικό. Την καλημέρα μας στον αγαπητό κύριο και θα μπορούσε να πει αν αυτά που γράψαμε είναι αλήθεια ή ψέματα. Αυτή είναι η ουσία και όχι το από που το ,μάθαμε.

- Φάνη καλημέρα. Είσαι Περιφερειάρχης, αλλά οι πολίτες ο Φάνης λένε και μετά βάζουν δίπλα και το Περιφερειάρχης αν χρειασθεί!!!! Τελικά Φάνη κάποιοι δεν μπορούν να πιστέψουν πως κέρδισες τις Περιφερειακές εκλογές και μας είπανε πως αν δεν ήταν ο Μπακογιάννης και η Εύβοια, θα έχανες τις εκλογές την Β΄ Κυριακή!!! Να συμφωνήσουμε μαζί τους, γιατί αν δεν υπήρχε Περιφέρεια Στερεάς, δεν θα ήσουν Περιφερειάρχης!!! Ξέχασαν πάλι τα όσα έσερναν στον Μπακογιάννη όταν ήταν Πειφερειάρχης.