Δευτέρα 16 Δεκεμβρίου 2019

Καλημέρα

- Φίλες και φίλοι αναγνώστες καλή σας μέρα και καλή εβδομάδα να έχετε. Παράπονα δεν πρέπει να έχει κανείς, αφού ακόμη ο χειμώνας με τα κρύα του δεν έχει έρθει. Κατά τ΄ άλλα ο Τσίπρας δεν λέει να καταλάβει πως δεν τον οδηγεί πουθενά το να μαζεύει δίπλα του αυτούς που "πέρασαν" καλά όταν ήταν στο ΠΑΣΟΚ. Δεν θέλουμε να χαρακτηρίσουμε....
ούτε αυτούς, ούτε τον ΣΥΡΙΖΑ που νομίζει πως είναι η αριστερά στην Ελλάδα.

- Γενικώς είχαμε μια όμορφη Κυριακή, για το Γυναικείο Ποδόσφαιρο στην Εύβοια. Για το πρωτάθλημα της Α΄ Εθνικής οι ΑΒΑΝΤΙΔΕΣ κέρδισαν εκτός έδρας 1 - 2 τις ΕΛΠΙΔΕΣ Καρδίτσας, ο ΑΣΤΕΡΑΣ Χαλκίδας εντός έδρας  4 - 0 τις ΠΙΕΡΙΔΕΣ ΜΟΥΣΕΣ και οι ΑΠΟΛΛΩΝΙΔΕΣ Ερέτριας  εντός έδρας 1 - 0 τον ΔΙΓΕΝΗ Καρδίτσας. Συγχαρητήρια στις κυρίες των ομάδων της Εύβοιας και να συνεχίσουν έτσι.

- Ο κ. Κουσκούτης είχε πάλι το ξέσπασμά του, αλλά μας ενόχλησε που δεν παραδέχθηκε με ανάρτησή του στο fb,πως είπε τα όσα είπε. Αγαπητέ Μπάμπη, οι ποδοσφαιρικές γνώσεις που έχεις, πάνε χαμένες με τέτοια ξεσπάσματα που έχεις στην προσπάθειά σου, να είσαι καβάλα στο άλογο. Δεν τα έχεις ανάγκη αυτά Μπάμπη. Έχεις την ομάδα σου και αυτό φτάνει. Έχεις πατήσει το γκάζι και πατάς όποιον βρεις μπροστά σου.  Πάρτο αλλιώς Μπάμπη, γιατί μπορεί να το πληρώνεις το ποδόσφαιρο, αλλά δεν έχεις το δικαίωμα να απειλείς ανθρώπους. Και οι διαιτητές άνθρωποι είναι.

- Κέρδισε χθες η ΑΡΤΑΚΗ την ουραγό ΑΕΚ ΤΡΙΠΟΛΗΣ και πήρε τους 3 βαθμούς. Η συνέχεια είναι δύσκολη κι θα πρέπει η ομάδα της Αρτάκης να δουλέψει πολύ για να μπορέσει να πετύχει τον στόχο της παραμονής στην κατηγορία. Δύσκολο το πρόγραμμα για την συνέχεια και τώρα θα φανεί το αν η ΑΡΤΑΚΗ μπορεί. 

- Φυσικά και δεν είχαμε καμία αντίδραση από αυτούς οι οποίοι μας προκάλεσαν να γράψουμε για τον προπονητή που είναι (όπως αυτοί λένε) πλέον διπλωματούχος. Εμείς γράψαμε πως δεν έχει δίπλωμα και πως δεν τα πήγε καλά κι στις εξετάσεις που έδωσε, όχι για ΟΥΕΦΑ Β, αφού γι΄ αυτό είχε δώσει 2-3 φορές και είχε κοπεί, αλλά για C PLUS το οποίο είναι για την Γ΄ Τοπικό. Λένε πάντως πως η ΕΠΟ αποφάσισε να το δώσει και σ΄ αυτούς που κόπηκαν ως δώρο για τις γιορτές!!!!!