Τρίτη 17 Δεκεμβρίου 2019

Καλημέρα

- Φίλες και φίλοι αναγνώστες καλή σας μέρα και να είσθε όλοι καλά στην υγεία σας. Τελικά οι Μικτές  Εύβοιας Κ12, Κ14 θ΄ αντιμετωπίσουν τις αντίστοιχες της Καρδίτσας το Σάββατο και όχι την Τετάρτη όπως αρχικά είχε ορισθεί. Κρόκος και Μαστραγγελής συνέχισαν....
χθες την προετοιμασία των Μικτών και οι ομάδες μας δείχνουν πανέτοιμες.

- Πολύ θα θέλαμε να παρακολουθήσουμε χθες την συγκέντρωση διαιτητών, ΔΣ ΕΠΣΕ και Επιτροπής Διαιτησίας στην αίθουσα του Ενωσιακού, αλλά δεν τα καταφέραμε, αφού είχαμε υποχρεώσεις με τον στίβο και με την σχολή διαιτησίας κι έτσι άλλαξαν τα σχέδια. Ελπίζουμε μια άλλη φορά να μας δοθεί η ευκαιρία.

- Όποιος διαιτητής πιστεύει πως κάτι από αυτά που γράφουμε και αφορούν την διαιτησία είναι λάθος, ας μπει στον κόπο να μας το πει και να το διορθώσουμε. Να ξέρουν πάντως όλοι οι διαιτητές, πως εμείς δεν σκάβουμε τον λάκκο τους, δεν λέμε διάφορα δεξιά κι αριστερά και το κυριότερο, δεν ξεχωρίζουμε τους διαιτητές σε δικούς μας και των άλλων. 

- Ο ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ έχει το δικό του Ρεβεγιόν το Σάββατο στις 28 Δεκεμβρίου και δεν ξέρουμε αν την ίδια μέρα θα έχει και αγώνα Κυπέλλου με τον ΑΟΝ ΑΡΤΑΚΗΣ ή τον αγώνα με την ΔΡΟΣΙΑ για το πρωτάθλημα. Εμείς θα λέγαμε να ορίσουν αγώνα στις 18:00 και μετά τον αγώνα ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ για ρεβεγιόν!!!!

- Με τον αγαπητό κύριο Κουσκούτη, εμείς δεν είχαμε και δεν θα έχουμε ποτέ πρόβλημα, για έναν και μόνο λόγο. Έχουμε μάθει να συζητάμε και να διαμορφώνουμε την δική μας άποψη. Έχουμε μάθει να προσπαθούμε και η όποια αντιπαράθεση δεν έχει να κάνει με τα πρόσωπα, αλλά την πολιτική που το καθένα ακολουθεί. Θέλουμε κι εμείς την εφαρμογή του ΚΑΠ και του κάθε καταστατικού, αλλά προς κάθε κατεύθυνση.