Κυριακή 1 Μαρτίου 2020

Καλημέρα

- Φίλες και φίλοι αναγνώστες καλή σας μέρα, καλό μήνα και να έχετε την υγεία σας. Της Τυρινής σήμερα και μια προσευχή σε κάποιο ιερό ναό, δεν κάνει κακό. Καλά τα ξενύχτια και τα ποτά, αλλά όταν έρθει η κακιά στιγμή, τότε όλες κι όλοι λέμε, "βοήθα Χριστέ και Παναγιά". Μέχρι σήμερα δεν είδαμε ....
κανέναν να πηγαίνει και να ζητάει την βοήθεια, από κανένα ξενυχτάδικο, όταν κλονισθεί η υγεία του.

- Σήμερα στις 15:00 ο ΑΟΝ ΑΡΤΑΚΗΣ θα υποδεχθεί την ομάδα της Ρόδου, η οποία είναι πρώτη στην βαθμολογία και αυτή την θέση δεν την χάνει. Οι ποδοσφαιριστές του ΑΟΝΑ θα προσπαθήσουν και είναι αξιόλογοι. Θέλουν όμως και την βοήθεια του κόσμου και γι΄ αυτό οι φίλοι του ποδοσφαίρου πρέπει να βρεθούν στο γήπεδο και να βοηθήσουν τους ποδοσφαιριστές. Καλή επιτυχία στην ομάδα της Εύβοιας η οποία έχει μπροστά της λίγες ακόμη αγωνιστικές, αλλά να ξέρουν όλοι πως κάθε αγωνιστική θα είναι τελικός.

- Ο καθένας φυσικά και εξυπηρετεί τα συμφέροντά του κι εμείς δεν τον κατηγορούμε. Αλίμονο αν δεν υπακούσει στις εντολές αυτού που πληρώνει. Θα πρέπει όμως να καταλάβει πως χάνει το δικαίωμα να λέει "γιατί", όταν και οι άλλοι κάνουν το ίδιο.

- Τελικά όταν δεν προσέχεις μπορεί να εκτεθείς. Όταν ακολουθείς τα όσα ζητάει αυτός που πληρώνει μπορεί να βρεθείς και κατηγορούμενος. Θυμάται κανείς τα περιβόητα και συκοφαντικού περιεχομένου  φέιγ βολάν που σύμφωνα με άνθρωπο της ενημέρωσης κάποιος τα είχε ρίξει στην πόρτα του;;;; Τότε ο κύριος Στούπας πήγε στην δικαιοσύνη και ζήτησε την διερεύνηση της υπόθεσης. Η δικαιοσύνη, έστειλε κατηγορούμενο τον άνθρωπο της ενημέρωσης, ο οποίος και θα βρεθεί στο εδώλιο, επειδή είχε γράψει και είχε πει πως ήξερε αυτόν που το έκανε και είχε και τα στοιχεία που θα τα κατέθετε στην δικαιοσύνη. Τώρα θα πρέπει να βάλει τα δυνατά του και ευχόμαστε να μπορέσει ν΄ αποδείξει την αθωότητά του. 

- Κυρίες και κύριοι της ενημέρωσης, θα πρέπει όλοι να ξέρουμε πως επειδή έχουμε ένα μικρόφωνο ή ένα χώρο στον οποίο γράφουμε, μπορούμε να λέμε και να γράφουμε ότι θέλουμε. Πρέπει να μπορούμε να αποδείξουμε τα πάντα.  Θα γράψουμε κάτι και δεν θέλουμε να μας παρεξηγήσουν οι άνθρωποι της ενημέρωσης. Όταν κάποιος στέλνει μια ανακοίνωση και η οποία είναι συκοφαντική για κάποιον άλλον, έχουμε το δικαίωμα να μην την αναρτήσουμε, γιατί διαφορετικά μπορεί κι εμείς να βρεθούμε κατηγορούμενοι και δεν είναι δικαιολογία, πως την έστειλε άλλος.

- Αν δεν είναι έτσι, τότε να γράψουμε κι εμείς για τον υπάλληλο ποδοσφαιρικής ομάδας, να γράψουμε κι εμείς γιατί έδιωξαν από τον έναν ραδιοφωνικό σταθμό και το blog τον άλλον και πήγε σε άλλα ΜΜΕ, να γράψουμε γιατί μετά από χρόνια συνεργασίας χώρισαν οι δρόμοι σε ραδιόφωνο και ιστοσελίδα και αυτός που έφυγε λειτουργεί πλέον δικό του blog. Να τα γράψουμε και να τους κάνουμε άνω κάτω και να αποδείξουμε και ποιοι είναι αυτοί οι οποίοι προσκυνούν παράγοντες.

- Κυρίες και κύριοι, εμείς μέχρι τώρα στεκόμασταν δίπλα σε κάθε άνθρωπο της ενημέρωσης, όταν δεχόταν επίθεση, όταν κάποιος του δημιουργούσε προβλήματα στα γήπεδα και τόσα άλλα. Κάποιοι δεν το σεβάστηκαν ούτε αυτό. Ίσως πίστεψαν πως έτσι θα μας βγάλουν από την μέση ή θα μειώσουν την αξιοπιστία του apopsignomi. Λυπούμαστε αλλά αυτό δεν θα συμβεί και σε λίγες μέρες θα καταλάβουν πως την αλήθεια δεν θα την αποφύγει κανείς.

- Θα συνεχίσουμε μόνοι μας και στο τέλος θα κερδίσουμε την μάχη. Ευχόμαστε και οι υπόλοιποι ν΄ αφήσουν τα υπονοούμενα και την εξάρτηση και να μην βοηθούν αυτούς που δίνουν το 50άρικο, γιατί αυτοί στο τέλος θα τους αδειάσουν.