Πέμπτη 5 Μαρτίου 2020

Καλημέρα

- Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα και να είσθε καλά. Την υγεία και τα μάτια σας, γιατί δεν υπάρχει πολυτιμότερο αγαθό. Να προσέχουμε όλοι και ιδιαίτερα να προσέχουμε τα παιδιά, τα ...
οποία δικαιολογημένα έχουν άγνοια κινδύνου. 

- Καλημέρα στον πρόεδρο κύριο Γιάννη Παπακωνσταντίνου και να έχει υπομονή μέχρι να τελειώσει η δικαστική περιπέτεια. Σήμερα θα συνεχισθεί η δίκη, αλλά από εδώ και στο εξής δεν υπάρχουν τα μεγάλα ονόματα που ήταν μάρτυρες κατηγορίας, αφού έχουν καταθέσει ήδη και φυσικά δεν επανέλαβαν τα όσα έλεγαν τα προηγούμενα χρόνια.  Η σκευωρία είναι ολοφάνερη και η δικαίωση για τον κύριο Παπακωνσταντίνου δεν θ΄ αργήσει.

- Δύο αγώνες για την Α΄ Κατηγορία το Σάββατο και έχουν μεγάλο βαθμολογικό ενδιαφέρον ιδιαίτερα για τους φιλοξενούμενους Ο ΛΗΛΑΣ θα υποδεχθεί τον ΑΜΑΡΥΝΘΙΑΚΟ και η ΜΑΚΡΥΚΑΠΑ την ΕΡΕΤΡΙΑ. Όλοι οι άλλοι αγώνες θα διεξαχθούν Κυριακή εκτός από το ΠΑΝΤΡΙΑΔΙΚΟΣ - ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ ο οποίος δεν θα διεξαχθεί ποτέ, αφού ο ΠΑΝΤΡΙΑΔΙΚΟΣ αποσύρθηκε.

- Το είπε ο κύριος Καλαθέρης στο χθεσινό Δημοτικό Συμβούλιο, αλλά δεν ήταν η αλήθεια. Είπε λέει ο υπουργός πως θα καταργήσει το ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ. Κύριε Καλαθέρη δεν τον καταργεί. Του αλλάζει όνομα και του δίνει πολλά περισσότερα. Όσο για τις αποφάσεις του ΟΛΝΕ για τις προβλήτες στο τσιμεντάδικο, δεν πρέπει να ξεχνάτε πως το ΔΣ του ΟΛΝΕ  το διόρισε ο ΣΥΡΙΖΑ ό οποίος σας έδωσε το χρίσμα στις Δημοτικές Εκλογές.