Πέμπτη 5 Μαρτίου 2020

....φαπούλες

- Μπορεί εμείς να είμαστε παράσιτα της δημοσιογραφίας, αλλά αυτοί που δεν είναι καταβάλουν μεγάλες προσπάθειες, ώστε να επικοινωνήσουν καλά τα ΘΕΛΩ του αφεντικού τους. Ετοιμάζουν γλέντι το βράδυ της Κυριακής για την ομάδα και τα έξοδα τα πληρώνουν οι καλοί και επαγγελματίες δημοσιογράφοι. Ακούσθηκε....
πως δίνουν και πριμ παραμονής της ομάδας. Να που κολλάει το ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ.

- Τελικά άπαιχτη είναι η δήμαρχος κυρία Βάκα και δεν σηκώνει μύγα στο σπαθί της. Όποιος έχει κάτι για κάποιον από την παράταξή της, να πάει στον εισαγγελέα είπε και ν΄ αφήσει τα υπονοούμενα. Δεν δεχόμαστε την λάσπη που προσπαθούν να ρίξουν κάποιοι είπε η δήμαρχος και δεν ακούσθηκε τίποτα στο Δημοτικό Συμβούλιο.

- Έμπλεξε με την προμήθεια χρωμάτων ο κύριος Καθαροσπόρης και κάτι είπε στην συνεδρίαση, αλλά έπεσε στην περίπτωση, αφού ο αντιδήμαρχος κύριος Γουρνής ξέρει από χρώματα, αφού είχε προϋπηρεσία πολλών χρόνων σε εταιρεία παραγωγής χρωμάτων κλπ. Κύριε Καθαροσπόρη στον Γουρνή δεν θα βρεις ποτέ το δάχτυλό του με ίχνος από μέλι. προσπάθησε ο φίλος σου ραδιοφωνατζής κάτι να πει, αλλά, η προσπάθειά του έπεσε στο κενό.