Τρίτη 3 Μαρτίου 2020

Καλημέρα

- Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα και καλή Σαρακοστή. Να είσθε όλοι καλά και προσοχή στην υγεία σας. Ο αγαπητός κύριος Τσίπρας και οι Συριζαίοι έχουν χάσει την μπάλα και ούτε λίγο ούτε πολύ ζητούν ν΄ ανοίξουμε τα σύνορα στους λαθρομετανάστες. Κύριε ...
Μητσοτάκη μην κάνετε βήμα πίσω. Όποιος πάει να περάσει παράνομα στην χώρα να εμποδισθεί και να τον στείλουμε πίσω. Φτάνει επιτέλους η ανοχή, γιατί στο τέλος θα μας πούνε και μαλάκες.

- Ο ΑΟΝ ΑΡΤΑΚΗΣ έχασε από την ΡΟΔΟ και πλέον τα πράγματα είναι δύσκολα. Γράψαμε για τον Αντώνη Αυλωνίτη και δεν μας ενδιαφέρει τι λέει ο καθένας. Όποιος ξέρει από ποδόσφαιρο ξέρει πως είναι η μόνη λύση. 

- Λυπούμαστε αλλά δεν μπορούμε ν΄ ανεχθούμε άλλο, αυτούς οι οποίοι βγάζουν μεροκάματο για να διαδίδουν διάφορα και να παριστάνουν τους άγιους, βρίζοντας και υποτιμώντας την νοημοσύνη μας. Θα δημοσιοποιήσουμε ότι έχουμε στην διάθεσή μας, γιατί δεν θα γίνουμε τα θύματα. Από αύριο θα καταλάβουν όλοι πως το αστείο σταματάει εδώ. 

- Αύριο Τετάρτη στο Ενωσιακό θα παίξουν οι Μικτές της Εύβοιας Κ12 & Κ14. Καλό είναι οι φίλαθλοι να πάνε στο γήπεδο και να ενισχύσουν τα παιδιά ώστε να φτάσουν στον στόχο τους. 

- ΕΡΕΤΡΙΑ και ΑΥΛΩΝΑΡΙ είναι σε πολύ δύσκολη βαθμολογική θέση και οι δύο ιστορικές ομάδες κινδυνεύουν με υποβιβασμό, αν τελικά ο ΑΟΝ ΑΡΤΑΚΗΣ επιστρέψει στο τοπικό. Δεν ξέρουμε αν στις δύο ομάδες υπάρχουν τα ψυχικά αποθέματα, ώστε στους αγώνες που απομένουν να συγκεντρωθούν οι βαθμοί που θα χρειασθούν.