Δευτέρα 2 Μαρτίου 2020

Καλημέρα

- Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα και καλή Σαρακοστή και να έχετε την υγειά σας. Καθαρή Δευτέρα σήμερα και ευχόμαστε σε όλους να τα καταφέρετε και να σας σηκωθεί ο αετός.   

- Δεν τα κατάφερε χθες ο ΑΟΝ ΑΡΤΑΚΗΣ, αφού έχασε με 0 - 2 από την πρωτοπόρο Ρόδο η οποία σε καμιά περίπτωση δεν καιγόταν για ....
βαθμούς, αλλά Αποκριάτικα ήρθε στην Εύβοια και τους πήρε. Δεν είμαστε προπονητές, αλλά ο ΑΟΝ ΑΡΤΑΚΗΣ έχει πρόβλημα στο γκολ και κάτι δεν πάει καλά στο στήσιμο της ομάδας, στην επιλογή ποδοσφαιριστών. Δεν θα το αναλύσουμε, αλλά θα έπρεπε να το είχε λύσει ο προπονητής.

- Η διοίκηση του ΑΟΝ ΑΡΤΑΚΗΣ πρέπει ν΄ αναλάβει τις ευθύνες της και να κρατήσει την ομάδα στην κατηγορία. Κύριε Βαγιάννη με χάιδεμα των αυτιών σας δεν θα παραμείνει η ομάδα στην κατηγορία. Εκεί που έφτασε η ομάδα θέλει 10 βαθμούς για να παραμείνει στην κατηγορία. Πρέπει δηλαδή να μην χάσει σε κανέναν από τους 4 τελευταίους αγώνες, να κερδίσει τους 3 και να πάρει και μια ισοπαλία.

- Πως θα τα πετύχει όμως αυτά; Μπορεί αυτή η διοίκηση να ρίξει τον εγωισμό της, για να μην ρίξει την ομάδα; Κατά την άποψή μας η τελευταία ελπίδα είναι ένας προπονητής ο οποίος αν το θελήσει, μπορεί η ομάδα να βγάλει άσσο από το μανίκι της. Κύριε Βαγιάννη εμείς δεν μασάμε τα λόγια μας και δεν ανήκουμε σ΄ αυτούς που δεν μιλούν για να μην σας θίξουν και χάσουν την καλοσύνη σας.

- Σας είχε δοθεί η ευκαιρία να έχει η ομάδα προπονητή τον κύριο Λάμπρου, αλλά ξέρετε καλύτερα από εμάς πως αυτοί που θέλουν να κάνουν τους μάγκες, δεν το ήθελαν και να τ΄ αποτελέσματα. Η ομάδα θα είχε κερδίσει την παραμονή.

- Σας είχε δοθεί η ευκαιρία να έχετε στον πάγκο τον κύριο Αυλωνίτη, αλλά για λόγους που ξέρετε αυτός επέλεξε να παραιτηθεί για να σας αφήσει ήσυχους και να τ΄ αποτελέσματα.

- Κύριε Βαγιάννη τώρα η μία ελπίδα που υπάρχει, μπορεί να σώσει την ομάδα και ακούει στο όνομα Αντώνης Αυλωνίτης. Ούτε χρόνος υπάρχει, ούτε φυσικά και φυσικά ούτε δεύτερη ευκαιρία. Καλέστε τον κύριο Αυλωνίτη και βρείτε τρόπο να τον πείσετε. Εμείς κύριε Βαγιάννη δεν γνωρίζουμε τον κύριο Γκόφα και δεν μας ενδιαφέρουν οι περγαμηνές του. Σας το γράφουμε καθαρά κι αν δεν το καταλάβετε δικό σας το πρόβλημα.

- Κύριε Βαγιάννη, κύριοι της διοίκησης του ΑΟΝ ΑΡΤΑΚΗΣ σήμερα πετάξτε χαρταετό, αλλά μην πετάξετε την τελευταία ελπίδα.