Τετάρτη 4 Μαρτίου 2020

....φαπούλες

- Εμείς έχουμε μάθει να μην ξεχωρίζουμε τους ανθρώπους σε καλούς και κακούς, σε φτωχούς και πλούσιους, σε ωραίους και άσχημους και άλλα τέτοια. Ο κάθε άνθρωπος κουβαλάει τον δικό του σταυρό και ανεβαίνει τον δικό του Γολγοθά και δεν είναι δική μας δουλειά να του βάζουμε τρικλοποδιές και να προσπαθούμε με χτυπήματα κάτω από την μέση να τον εξοντώσουμε.
Εμείς δεν ανήκουμε στην κατηγορία των ρουφιάνων, των ....
νταβατζήδων και αυτών που θέλουν να σκοτώσουν την κατσίκα του γείτονα. Πολλά χρόνια τώρα περάσαμε πολλά, αλλά υπάρχουμε.
Ξέρουμε κι εμείς να γράφουμε τα προσωπικά των άλλων, αλλά δεν το χρειαζόμαστε αυτό. 
Γράψαμε για τα προβλήματα που έχει η ομάδα των ΑΒΑΝΤΙΔΩΝ και ειλικρινά δεν κατανοούμε την στάση του αντιπροέδρου κυρίου Στέφανου Σωτηρίου, ο οποίος με τα παπαγαλάκια του προσπαθεί να μας τσαλακώσει, γιατί έτσι πιστεύει πως θα βγει από τα δικά του αδιέξοδα!!!
Μίλησε για παράσιτα δημοσιογράφους και του ζητήσαμε την ώρα που το είπε στον 96,5 να πει ονόματα και να δώσει αποδείξεις και προτίμησε να δώσει τροφή σε παπαγαλάκια για να δείξει πως είναι κάτι και πρέπει όλοι να τον προσκυνάνε!!! 
Εμείς κύριε Σωτηρίου δεν προσκυνάμε ΚΑΝΕΝΑΝ και για ΤΙΠΟΤΑ.
Η κατάσταση έχει ξεφύγει και την ευθύνη την έχετε εσείς.
Δεν ξέρουμε αν μπορείτε να την μαζέψετε και δεν μας αφορά το θέμα.
Εμείς θα συνεχίσουμε με αλήθειες κι θα δούμε πόσες κινήσεις ματ μπορείτε να κάνετε στην συνέχεια.
Η ομάδα των ΑΒΑΝΤΙΔΩΝ δυστυχώς για μια ακόμη φορά, είναι στα πολύ κάτω της και αυτό εξ αιτίας σας.
Δεν μας απασχόλησε ποτέ, το αν έπρεπε με την παρουσία σας να βάλετε στην ομάδα σ΄ αυτή την περιπέτεια. Δίπλα σας είναι άνθρωποι οι οποίοι την πήραν από τον πάτο και την ανέβασαν και πάλι κατηγορία. Υπάρχουν άνθρωποι οι οποίοι βάζουν το χέρι στην τσέπη και δεν το λέτε. Υπάρχουν άνθρωποι οι οποίοι είναι πολλά χρόνια στην ομάδα και δεν θέλουν να δίνουν δικαιώματα.
Κύριε Σωτηρίου, αγαπητέ Στέφανε εμείς δεν θα προσκυνήσουμε ποτέ και κανέναν.
Βάλε τα παπαγαλάκια να γράφουν όσα θέλουν. Δεν ιδρώνει καθόλου το αυτάκι μας για έναν και μόνο λόγο.
Επειδή αυτοί δεν είναι μαϊμού δημοσιογράφοι, αλλά επαγγελματίες (τρομάρα τους), προφανώς θα κάνουν ρεπορτάζ για να πούνε στον κόσμο, αν υπάρχουν και μαϊμού παράγοντες, μαϊμού διοικήσεις και άλλα σχετικά.
Την καλημέρα μας.