Τετάρτη 4 Μαρτίου 2020

Καλημέρα

- Φίλες και φίλοι αναγνώστες καλή σας μέρα. Να ξεκινήσουμε με τις καλύτερες ευχές μας για τις Μικτές ομάδες της ΕΠΣ ΕΥΒΟΙΑΣ Κ12 & Κ14 οι οποίες σήμερα αντιμετωπίζουν στο Ενωσιακό τις αντίστοιχες της Φωκίδας. Τα πιτσιρίκια είναι το μέλλον του Ευβοϊκού ποδοσφαίρου και θα έπρεπε όλοι να τα προσέξουν περισσότερο, αλλά δυστυχώς αυτό δεν συμβαίνει, αφού στο....

γήπεδο δεν πάνε ούτε οι γονείς τους. Αν πήγαιναν γονείς, συγγενείς και φίλοι, θα υπήρχαν στην κερκίδα και 150 άτομα. Τέλος πάντων. Καλή επιτυχία.

- Μας τα είπε καλά ο φίλος αναγνώστης και καλά έκανε. Καλέ μας φίλε, δεν θα κρύψουμε την αλήθεια από τους αναγνώστες μας. Εμείς γράφουμε την αλήθεια και όποιος λέει το αντίθετο ας βγει να μας διαψεύσει. Καμιά διάθεση δεν έχουμε να ενοχλήσουμε τα κορίτσια της ομάδας των ΑΒΑΝΤΙΔΩΝ και μέχρι σήμερα ποτέ δεν το έχουμε κάνει. Εμείς ούτε γκόμενοι το παίξαμε ποτέ ούτε και είμαστε. Μεγαλώνουμε 3 κόρες και φροντιστήρια δεν θα μας κάνει κανείς σε τέτοιο επίπεδο. Καμιά διάθεση δεν έχουμε να ενοχλήσουμε τον προπονητή κ. Αντώνη Τσαραντάνη γιατί τον σεβόμαστε και ξέρουμε πόσο αγαπάει το ποδόσφαιρο και πως το υπηρετεί με πάθος. Να τελειώνουμε λοιπόν με το παραμύθι. Η Α΄ ΕΘΝΙΚΗ γυναικών είναι αντίστοιχη με την Α΄ Κατηγορία της Εύβοιας και τίποτα παραπάνω, με εξαίρεση τον ΠΑΟΚ και 2 ακόμη ομάδες.  

- Καλέ μας φίλε φίμωτρο δεν θα μας βάλει κανείς, όσα λεφτά κι αν διαθέτει, όσο κι αν διαθέτει "στρατό" ο οποίος τον υπηρετεί. Ούτε τα λεφτά φοβόμαστε, ούτε από μαγκιές καταλαβαίνουμε. Κοιτάζουμε τους πάντες στα μάτια και το φωνάζουμε δυνατά. Το σωματείο ΑΒΑΝΤΙΔΕΣ με δήλωση του αντιπροέδρου του κ. Στέφανου Σωτηρίου μίλησε για δημοσιογράφους παράσιτα και για "αγνώστων συμφερόντων" ανθρώπους. Μέχρι σήμερα ο κ. Σωτηρίου δεν ανακάλεσε και κάποια μέλη του ΔΣ, αλλά και οι συνεργάτες του στο Σωματείο δεν πήραν αποστάσεις από αυτές τις δηλώσεις.

- Σήμερα λοιπόν οφείλουμε να πάρουμε θέση, αφού είχαμε δεσμευτεί γι΄ αυτό. Απευθυνόμαστε λοιπόν στον καθένα προσωπικά και ρωτάμε. Αν υπάρχουν παράσιτα στην δημοσιογραφία, μήπως μπορούν να μας πούνε αν υπάρχουν παράσιτα στην οικογένεια των ΑΒΑΝΤΙΔΩΝ; Αν δεν υπάρχουν έχει καλώς. Αν όμως υπάρχουν, ποια συμφέροντα εξυπηρετούν;;;; Η ερώτηση δεν μπορεί να μείνει αναπάντητη για πολύ. Αν επίσημα δεν απαντήσουν τα μέλη της οικογένειας των ΑΒΑΝΤΙΔΩΝ θα απαντήσουμε εμείς, έτσι όπως πρέπει, για να μην μας πούνε και μαλάκες.

- Λέει ο φίλος πως ο κύριος Σωτηρίου δεν θ΄ ανακαλέσει ποτέ αυτά που είπε γιατί είναι εγωιστής!! Μα εμείς δεν περιμένουμε να ανακαλέσει ο κύριος Σωτηρίου και δεν έχει καμία σημασία αν το κάνει ή όχι. Έτσι κι αλλιώς έχει πει πολλά και τίποτα απ΄ όσα είπε δεν πέτυχε. Ακόμη κι αν ανακαλούσε, ελάχιστη σημασία θα είχε για μας. Ελπίζουμε το γιατί να το καταλαβαίνετε όλοι. Εμείς περιμένουμε την θέση των κυρίων Λεοντή, Λόγου, Τάρλα, Σιγανού, Μπλέτσα, Αβερκιάδη και Τάγκα.
Αν οι κύριοι αυτοί συμφωνούν με τις συκοφαντίες του κυρίου Σωτηρίου, δεν θα χρειασθεί να δηλώσουν πως παίρνουν αποστάσεις, αν δεν συμφωνούν επιλέγουν την σιωπή και θα μιλήσουμε εμείς, για όλους και για όλα. Οφείλουμε να γράψουμε πως  κάποια μέλη έχουν πάρει αποστάσεις, αλλά δεν θέλουμε ακόμη ν΄ αναφερθούμε ονομαστικά. Αύριο θα το κάνουμε, αφού μας το ζήτησαν.
Όσο για τις επικοινωνιακές πολιτικές του κυρίου Σωτηρίου, δεν θα γράψουμε πολλά. Πληρώνει ο αγαπητός Στέφανος και ανάλογα πόσα πληρώνει έχει και την αντίστοιχη επικοινωνιακή πολιτική. Εμείς έχουμε βραχεί αρκετά και δεν φοβόμαστε την βροχή, ούτε καν την καταιγίδα. 
Ο κύριος Σωτηρίου δηλώνει πως έκανε κίνηση ματ εναντίον μας !!!!
Αγαπητέ Στέφανε το άλλο με τον Τοτό το ξέρεις;
Εμείς σκάκι δεν ξέρουμε, αλλά στην Χαλκίδα υπάρχουν άνθρωποι που το ξέρουν καλά. Σ΄ αυτούς ν΄ απευθυνθείς για να μάθεις και όχι σε "μοναδικούς ρουφιάνους".
Σε λίγο περισσότερα.......