Παρασκευή 6 Μαρτίου 2020

Καλημέρα

- Φίλες και φίλοι αναγνώστες καλή σας μέρα και να είσθε καλά στην υγεία σας. Για όλα τ΄ άλλα θα βρείτε λύσεις κι ας μην σας ανησυχούν. Χθες είχαμε και τον ορισμό προσωρινής διοικούσας επιτροπής στον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ και μπήκε το νερό στ΄ αυλάκι γι΄ αυτό το θέμα, αν και σε κάποιους δεν άρεσε και έχουν μείνει ακόμη στο ότι πουλήθηκε η ομάδα και δεν ανέβηκε στην Β΄ Εθνική.
Αυτά είναι θέματα που μόνο η δικαιοσύνη μπορεί πλέον να ....
ερευνήσει και να πάρει αποφάσεις.
Υπήρχαν και χειρότερα στην ομάδα, αλλά αυτά ανήκουν στο παρελθόν και δεν αφορούν την προσωρινή διοίκηση.

- Οι κινήσεις που έπρεπε να γίνουν έγιναν και χωρίς φανφάρες και τυμπανοκρουσίες, όλα πήγαν μια χαρά και όταν θα έρθει η ώρα η Γενική Συνέλευση πραγματικών μελών θα πάρει τις αποφάσεις της και θα βάλει την ομάδα σε μια τροχιά ανασυγκρότησης σε όλα τα επίπεδα. Ψυχραιμία τώρα και ας βοηθήσει ο καθένας όπως μπορεί.

- Το θέμα με τις ΑΒΑΝΤΙΔΕΣ πιστεύουμε πως πήρε τον δρόμο του και όλοι πλέον γνωρίζουν την αλήθεια κι αν κάποιοι δεν την έχουν μάθει, θα την μάθουν σύντομα. Για να μην υπάρξουν παρεξηγήσεις, σε κάθε ομάδα, υπάρχουν αυτοί που ματώνουν οικονομικά, αυτοί οι οποίοι έχουν την αμοιβή τους, αλλά κι αυτοί οι οποίοι λένε πως πληρώνουν, αλλά δεν λένε πως πληρώνουν με τα λεφτά των άλλων.

- Εμείς δεν παίζουμε με κάποια πράγματα και περιμένουμε να δούμε μέχρι που μπορεί να φτάσει ο καθένας. Οι πληροφορίες μας λένε, πως το παραμύθι είναι μεγάλο και θα πέσει πολύ γέλιο, όταν αρχίσουν να μιλάνε δημόσια τα κορίτσια. 

- Παρασκευή σήμερα και θα έχουμε και τους ορισμούς διαιτητών για τα πρωταθλήματα της Εύβοιας. Πολλούς δύσκολους αγώνες σε όλες τις κατηγορίες έχουμε το Σαββατοκύριακο και ευχόμαστε όλα να πάνε καλά με την διαιτησία.