Τρίτη 3 Μαρτίου 2020

Ποιος δουλεύει ποιον

Όταν είσαι αντιπρόεδρος μιας ομάδας με όποιον τρόπο κι αν είσαι και δίνεις μια ανακοίνωση στην δημοσιότητα, ως προσωπική ανακοίνωση, αλλά την ίδια στιγμή μιλάς εξ ονόματος της ομάδας, σημαίνει πως έχεις το οκ από τα μέλη της διοίκησης και τους άμεσους συνεργάτες σου.
Το θέμα έχει να κάνει με την ομάδα των ΑΒΑΝΤΙΔΩΝ, τις δηλώσεις του κυρίου Σωτηρίου περί παράσιτων στην δημοσιογραφία και την ανακοίνωση η οποία μιλούσε για "ανθρώπους αγνώστων ...
συμφερόντων".
Στην διοίκηση των ΑΒΑΝΤΙΔΩΝ είναι ο κ. Λεοντής, ο κ. Λόγος, ο κ. Τάρλας και ο κ. Σιγανός. Γενικός Διευθυντής είναι ο κ. Μπλέτσας, υπεύθυνος τύπου ο κ. Αβερκιάδης και φροντιστής ο κ. Τάγκας. Προφανώς όλοι αυτοί συμφωνούν με όλα αυτά που είπε ο αντιπρόεδρος κ' Σωτηρίου. Αν δεν συμφωνούσαν προφανώς θ αντιδρούσαν. 
Εμείς να σεβαστούμε την ομάδα, αλλά δεν θα προσκυνήσουμε κανέναν και δεν φοβόμαστε τον πόλεμο που δεχόμαστε.
Σήμερα βάζουμε τελεία και παύλα.
Ευχόμαστε σε όλους να είναι καλά και να μην βρεθεί ποτέ κανείς να τους χαρακτηρίσει, ούτε παράσιτα, ούτε ανθρώπους αγνώστων συμφερόντων"!!!
Εμείς από αύριο το πρωί, χωρίς καμία αναβολή θ ξεκινήσουμε έναν αγώνα, πως κάποιοι πραγματικά είναι χειρότερα παράσιτα από εμάς και πως εξυπηρετούν άγνωστα συμφέροντα.
Από αυτή την στιγμή, επιτρέψτε μας να χρησιμοποιήσουμε ότι στοιχείο έχουμε στην διάθεσή μας, αφού πρέπει ν΄ αποκαλύψουμε την αλήθεια.
Όποιος δεν αντιδρά στα όσα συκοφαντικά διαδίδει ο κ. Σωτηρίου συμφωνεί μαζί του και καλά κάνει.
Εμείς απλά θα προσπαθήσουμε ν΄ αποδείξουμε πως απλά είναι συκοφάντες.