Σάββατο 7 Μαρτίου 2020

.....σουτάκια

- Όποιος πιστεύει πως μπορεί να μας ξεγελάσει κερδίζοντας χρόνο, είναι πολύ νυχτωμένος κι το μόνο που καταφέρνει είναι να κοροϊδεύει τον εαυτό του, αλλά και τους συνεργάτες του. Καλά θα κάνει λοιπόν να το πάρει απόφαση, γιατί η ώρα ....
πλησιάζει και η αλήθεια, θα γίνει γνωστή σε όλους.

- Οι σχέσεις μας με την ΕΠΣΕ ήταν και παραμένουν πάντα ίδιες, όποιος κι αν είναι πρόεδρος, όποιο κι αν είναι το ΔΣ. Θα θυμίσουμε πως πάντα αναφερόμασταν στα θέματα της ΕΠΣΕ, πάντα ασκούσαμε κριτική και πάντα ήμασταν μακριά από "τις παρέες". Άλλοι είναι αυτοί οι οποίοι  είχαν και έχουν τις προσβάσεις και δεν θέλουμε να κάνουμε αναφορές σε ονόματα. Όσο για κάποια σχόλια μελών του ΔΣ, δεν έχουμε να γράψουμε πολλά. Εμείς δεν έχουμε χρόνο και δεν έχουμε ανάγκη να γλείφουμε κανέναν. Μας ξέρουν καλά στην ΕΠΣΕ και ξέρουν πως εμείς δεν πουλάμε ασυλία και δεν αγοράζουμε εξυπηρέτηση.

- Καλημέρα και στα κορίτσια των ΑΒΑΝΤΙΔΩΝ και θα θέλαμε να στείλουμε ένα μήνυμα. Να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό στους αγώνες που απομένουν, ώστε η ομάδα να παραμείνει στην κατηγορία. Λένε μερικοί πως η γκρίνια δημιουργεί προβλήματα. Ποια γκρίνια; Αυτή που δημιούργησαν παράγοντες για να καλύψουν την πραγματική κατάσταση; Εμείς δεν συμφωνούμε. Αυτοί που δημιουργούν την ομίχλη στην ομάδα, κάτι θέλουν να κρύψουν. Εμείς δεν ενοχλήσαμε αγωνιστικά την ομάδα και δεν θα το κάνουμε ποτέ. Απλά δεν θα επιτρέψουμε σε κάποιους να μας πούνε και μαλάκες.